дом Life style Хороскопът

Хороскопът

291
0
ДЯЛ

 

Овен 21 март – 20 април

 

Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония не само на тялото и душата, но и на отношенията у дома. Заемете се с прочистващи и разчистващи дейности. Изискването на деня е да се работи и действа с перспектива за бъдещето, да не се правят икономии за неща, които трябва да издържат на дълга употреба и натиск. Сексуалната ви енергия се пробужда, стари връзки се обновяват, а новите носят щастливи моменти и вероятност за зачеване. Случващото се днес и утре ще промени живота ви и дано е към добро.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Благоприятен ден за ремонти и строителна дейност, за преустройствени планове и промяна в интериора у дома и в офиса. Подсигурете си базата за бъдещото развитие. Създайте си удобства, направете някои размествания, които ще дадат повече пространство и възможности на близките и децата. Денят се свързва с фундамента и основата. Сключените бракове ще са обезпечени и подплатени материално. Изискването е в този ден всичко да се прави здраво. Не пестете сили, труд и финансови средства, за да ви е добре.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на мечешките услуги. Работете на свой терен и със свои средства. Не се занимавайте с чуждите дела, ако не искате да ви стоварят чужда отговорност. Ще се наложи да включите резервите, за да удовлетворите изискванията и претенциите на свои и чужди. Вероятно е да промените планове и идеи под влияние и натиск. Ще се наложи да се съобразявате с нечии изисквания, дори да виждате, че всичко ще трябва да се преправя. Тенденцията е да изпуснете контрола и да позволите ненужно разхищение на усилия и средства.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес ви движи силата на любовта и секса, както и желанието да си осигурите нужните удобства у дома. Препоръчителни са ремонти и благоустройствени дейности. Младите свиват гнездо, а старите го правят много по-функционално. Ще са нужни непланирани разходи, но има тенденция някой да ви подпомогне материално. Разчитайте на благотворителност. Включете се със средства и съвети в инициативите на децата. От действията ви в момента в бъдеще може да дойде нова работа и нов бизнес ангажимент.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Случващото се в този ден ще ви осигури нова база за развитие. Движи ви желанието за повече уют и функционалност на всичко в дома. Направете някои покупки, улеснете си живота и този на половинката. Ще ви правят отстъпки от цени на доставки на стоки и услуги. Придобитото и направеното днес дълго ще ви служи. Вземете най-хубавото, което може да си позволите. Използвайте деня активно за укрепване на здравето и личните връзки. Сънищата от този ден показват дали при вас всичко е наред със секса. Направете някои жертви за партньора.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Чудесен ден за хората със златни ръце и изобретателен ум. Направете някои подобрения у дома, зарадвайте децата и половинката с техен кът за релакс. Създайте за себе си спокойно място за работа и размисъл. Ден на постамента. Всичко предприето ще даде стимул за развитие в бъдеще, ще постави отношенията ви на нова основа, ще ви донесе признателност и любов. Възраждат се стари връзки, обаждат се тези, които ви липсват. Тенденцията е да се започне всичко отначало, на чисто и при взаимно изгодни условия.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден с огромна преобразуваща сила. Навлизате в период на реконструкции. Старото се руши и си отива, новото напира и поставя изискванията си. Съобразете се с желанията на деца, близки и родители. Опитайте да направите така, че „ и вълкът да е сит и агнето да е цяло”. Сега е момента да пренаредите къщата, да включите спестените пари и нужните резерви в битката за по-добър и подреден живот. Ще се наложат някои покупки на нова техника и обзавеждане. Намерете майстори не се напрягайте сами, щадете кръста.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Навлизате в период на благодатни промени и благоустройствени дейности. Ще ви помагат близки, приятели и съвсем непознати хора. Може да станете обект на благотворителност и да получите на ниска цена качествени предмети, услуги и екстри. Ще получите някакво особено вдъхновение и откровение кое как да се получи при минимум разходи. Денят възражда сексуалната ви енергия. В живота ви ще се появи спонсор и покровител, който може да остане за цял живот. Сключените бракове ще са подсигурени материално.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на големи изисквания и претенции към вас. Щадете се, намерете време за релакс, особено ако в предните дни сте се товарили извънредно. И в този ден на гърба ви може да се стоварят непосилни задължения. Изискванията на децата и половинката нарастват, а утре и на работното място натоварването ще се увеличи. Ако сами не се погрижите за себе си, за личния си комфорт и удобства другите няма да го направят. Свършете неотложната работа и идете на приятно и релаксиращо място. Заемете се с лечения.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Навлизате в период на реконструкция на дома и отношенията в него. Предприетото в този ден ще ви осигури нова база за развитие и така нужната функционалност и спокойствие. Включете резервите, създайте си уют, направете някои ремонти и покупки на обзавеждане. Зарадвайте близките и децата с нещо освежаващо и стимулиращо. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония. Сами може да си приготвите лекарство, да създадете ведра, лечебна и оптимистична обстановка у дома.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Имате два дни на промени и преосмисляне на връзките. На каквато база поставите отношенията си в този ден, на такава и ще ги градите в бъдеще. Ако претупвате нещата и не влагате нужната душа, любов и мисъл за перспектива може да загубите в чувствата. Постарайте се повече в любовта и секса. Денят възражда желанията и страстта на партньора, дано това подпали и вашите. Проблемът е, че в момента умът ви е зает с нещо друго, а това може да ви остави на сухо в бъдеще. Не е ден за изневери, а за работа и любов на свой терен.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на майстора. Намерете си такъв, а вие идете на разходка и прекарайте няколко приятни часа заедно с близките и децата. В момента се залагат основите на бъдещо съжителство в любовта. Няма да минете без някои размествания и ремонти. Осигурете си комфорт в семейното гнездо. Търсете финансова подкрепа от страна на родители и близки. Може да ви направят отстъпки при покупки на мебели и техника. Ще получите допълнителни екстри, но гледайте да разчитате повече на спестените пари, отколкото на заеми и кредити.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!