дом Life style Хороскопът

Хороскопът

416
0
ДЯЛ

 

Овен 21 март – 20 април

Ден за приключване, за изпълнение на поети в миналото задължения и програми. Не започвайте нищо ново. Родените в третата декада ще получат награди за добре свършената работа, но и изкушаващи предложения, които е добре да обмислят и да не дават веднага отговор. Тенденцията е към скандали и разправии, особено ако не знаете докъде да отидете и къде да спрете. Ден на ненаситността. Контролирайте се максимално в менюто. Намалете месото. Днес и сексуалната енергия подкопава здравето. Всичко да е с мярка.

Телец 21 април – 20 май

Един от рисковите ви дни за месеца, особено ако вървите към изневери, към дела и дейности, които сте си забранили или не сте обсъдили с партньора. Предприетото с голяма амбиция ще донесе само вреди и неприятности. Родените в третата декада са на прага на грешен ход. Откажете покани и предложения, които може да ви вкарат в прегрешения. Опитайте да стопите дистанциите с близките, а не да ги задълбочавате с отсъствия. Проведете укрепващи процедури. Щадете кръста. Точно днес не заминавайте за чужбина.

Близнаци 21 май – 21 юни

С успех ще приключите работа или обещан проект, ще се радвате на популярност и слава, ще получавате заслужени и незаслужени овации. Ден на коренната реформа, но и на неочакваните обрати, ако не си мерите приказките и делата. Вечерта навлизате в рисков период. Нещо дребно може да преобърне отношенията и да доведе до раздели. Не планирайте публични изяви, не участвайте в митинги и демонстрации на сила. Храната да е лека. Не яжте в съмнителни заведения. Не си променяйте плановете и не започвайте нова връзка.

Рак 22 юни – 21 юли

Денят се свързва с изгнанието, с преследването и с невъзвращенците. Ако заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. Не правете никакви планове. Контролирайте амбициите и апетитите си и не си позволявайте изневери. Любовта на чуждо ще донесе повече проблеми, отколкото предполагате, а любовта със законния партньор ще ви направи горди родители. Проведете укрепващи процедури, контролирайте апетита, не нарушавайте обещания и диети. Ще се намери кой да ви провокира и изложи на риск. Не е ден за нови запознанства.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да оберете овациите, но и критици ще се намерят. Движете се в тесен кръг от познати и роднини. Пазете се от тълпата, не участвайте в публични изяви, състезания и конкурси. Не се поддавайте на съблазни и провокации. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Ще спечелят тези от вас, които знаят какво може да си позволят и докъде може да стигнат. Не сменяйте партньора, днес сексът разболява, особено с чуждо. Контролирайте не само страстта, но и апетита. Не се напрягайте излишно, вероятни са хипертонични кризи.

Дева 23 август – 22 септември

Тенденцията е към авантюристично поведение, което може да ви вкара в преразход на сили, средства и чувства. Не тръгвайте в нова посока. Отложете за утре запознанството с нови хора и старта на нови проекти. Контролирайте играта на чувствата, не позволявайте намеса в избора ви. И сънищата си тълкувайте точно наобратно. Новите инициативи има вероятност да обслужват чужди интереси, но това, което успеете да приключите, ще ви донесе популярност и успехи. Планирайте пътуване, съчетайте работата с удоволствията.

Везни 23 септември – 22 октомври

Изискването на деня е да контролирате апетити, изяви и амбиции. Печели балансираната политика, която е част от вашата игра. Не взимайте страна при решаване на спорни въпроси. Не позволявайте да ви вкарат в интриги и в отношенията на други двама. Препоръчва се да ограничите контактите, да отложите публичните изяви и да прекарате повече време в тесен семеен кръг. Имате отговорни въпроси за решаване и задачи, които трябва да се приключат. Ден, в който финалът носи късмет, а стартът на нови отношения и дела привлича загуби.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада са на прага на изкушаващи действия, които трябва да се опитат да контролират, а не да се оставят да ги контролират. Съветът е да не се гневите, независимо какво се случва. Не участвайте в публични инициативи и не предприемайте нищо важно и животопроменящо. Смирете апетитите, ограничете контактите, спазвайте диета в храненето, в отношенията и в секса. Следете кръвното. В утрешния ден всички забрани падат. Ще си прекарате добре, ще се радвате на разбиране и взаимност.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Приключеното днес като работа и личен ангажимент ще ви донесе пари и популярност, ще бъде подходящата реклама на бъдещата ви дейност. Не се занимавайте с нови проекти, преди да довършите старите. Ден за издължаване, за връщане на дългове на отговорност и обич. Намалете претенциите. Не позволявайте да ви заслепи желанието да имате нещо на всяка цена. Вечерта се приберете навреме у дома. Лош ден за изневери и непредвидени отсъствия. Навлизате в труден период, ограниченията нарастват.

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко, което предприемете с голяма амбиция и желание за доминиране над другите, ще претърпи неуспех. Интересите ви ще се сблъскат с тези на силен конкурент или на човек, на когото е трудно да се откаже. Смирете претенциите, вървете си в утъпкания коловоз и не поглеждайте встрани от професионалната и любовната пътека. Отложеното за следващите дни ще носи късмет и ползи и ще разшири сферата ви на влияние. Не се товарете прекалено физически, не носете тежко и не казвайте тежки думи, които дистанцират.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Труден ден за родените в третата декада, особено ако претендират и искат нещо на всяка цена. Смирете апетитите, спазвайте диета, намалете месото. Хората, с които се запознаете днес, ще ви изнервят и ще донесат проблеми. Не се препоръчва екипна дейност, участие в митинги и демонстрации. Не се състезавайте с никого, не се хващайте на бас. Сексът е противопоказен и разболява. Бъдете с добре познатото старо. Новите ви връзки ще донесат рискове и проблеми. До края на деня приключете каквото сте обещали.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще свършите добра работа, ще приключите успешно с ремонт или друга дейност. Изпълнете дадените обещания пред себе си и пред друг и утре си дайте заслужена почивка. Не планирайте рискови пътувания в този уикенд, особено ако ще зависите от странични фактори и непознати хора. Започнатото днес утре ще се промени и откаже. Ще се случват събития, които ще изискват смяна на плана и присъствието ви на дадено място, където имат нужда от вас. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Внимателно с алкохола и лекарствата.

Честит рожден ден!

Личната ви година е петица. До Нова година ви предстои разширение, възможност за уреждане на нова работа и устройване в нова среда. Вървите към изключително успешна година. През 2018-а ще имате повече печалби, отколкото очаквате. Нов човек ще влезе в дома ви, ще се радвате на успешна работа и щастливи връзки.

Родените днес са пазени от съдбата, но отношенията между родителите им ще са проблем за тях след време. Тези деца имат огромни таланти, но и още по-големи претенции. Дано успеете да ги удовлетворите. Включете ги към благотворителни проекти, така сами ще станат обект на благотворителност. Ще печелят лесно конкурси и състезания.

Днес ще се зачеват деца с генетични мутации, които ще определят новата насока в пътя на човечеството. Ще притежават красота на границата с уродството и грозота, преливаща в хармония.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!