дом Life style Хороскопът

Хороскопът

398
0
ДЯЛ

 

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на разкритите тайни, на възможността да разберете нещо, което ще ви е от полза в бизнеса и в деловите отношения. Търсете допълнителна информация по делата, които предстоят и по въпросите, които не търпят отлагане. Ще получите подкрепа в труден момент и ще излезете с чест от неприятна ситуация. Влиянието ви ще се усили, ще бъде забелязано и оценено от колеги и шефове. Предстои ви повишение, ако се постараете и развиете личните си идеи и потенциали. И сънищата ви носят информация и ще се сбъднат.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес ще е трудно на лаиците, на тези които не разбират от дадена работа, а се тикат напред в желанието за лични печалби и изгоди. Никак не е изключено да се изложите, да покажете ниско ниво на компетентност. Този ден изисква да отидете на работни срещи максимално подготвени и подковани по въпросите, които ще се разискват. Не може да се разчита на стари знания и лаври. Вероятно е да ви детронират от постовете, които заемате, ако не си ги заслужите. И в любовта дайте всичко от себе си и се постарайте повече. Здравето е нестабилно.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят покровителства знаещите и можещите, както и тези, които ги открият, стимулират и подкрепят. Търсете подходящите специалисти за делата, които подхващате и проблемите, които ще решавате. Не се задоволявайте с некомпетентното мнение на роднини и приближени. В момента личната ви стабилност, позицията ви в обществото и на работното място зависят от качеството и знанията на тези, с които работите. Добре е сами да започнете нов квалификационен курс. Връзкарите да бъдат подложени на тест по пригодност.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Може да намерите работа по специалността си и съответния специалист по въпросите, които трябва да се решават. На предна позиция излизат знаещите и можещите. Проблемът е, че такива хора не знаят как да се пазарят и не са в час с методите за манипулация. И това трябва да се усвои и научи. Изисквайте повече, ако и давате повече на работното място. Платете повече, но само за качествена услуга. Рекламата ще изиграе поддържаща, но не и основна роля в продажбата на личното ви производство и интелектуалния ви труд.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес лъвските постове трябва да се заслужат с повече старание, компетентност и знания. Търсете нови източници на информация, особено ако ви предстоят важни делови срещи. Ден на тайното и скрито знание, което не се дава на всеки, но на лъвовете може да се подаде наготово поради постовете и позициите, които заемат в бизнеса и в обществото. Интересите ви ще се сблъскат с тези на хора с апетити без покритие. Тежка е битката с безпросветността. Всичко, което научите и до което се доберете като факти ще ви свърши работа.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Денят ще предложи повече възможности на родените след 1 септември. Положените усилия ще се отплатят. Може да намерите по-добре платена работа и да спечелите конкурс. Ден и на алтруистите, готови да служат на обществото и да предават знанията и уменията си на младите. Стимулира се обмена на енергии. Новите връзки ще са от полза за бъдещите ви действия и инициативи. Опреснете знанията си, търсете и нужните ви специалисти в областта, в която не сте добре подготвени. Печели се от консултантски услуги.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на тайното знание и неговото използване. Търсете допълнителна информация за всичко, с което се захващате. Не се явявайте неподготвени на изпит и конкурс. Може да намерите и точните специалисти, които да ви свършат работа на ниво и да ви окажат съдействие в труден момент. Да не се споделя много. Конкуренцията напира да разбере тайните ви. Регистрирайте патенти, защитете идеите си. В момента е трудно да се определи границата между това, което може да се каже и сподели и това, което трябва да се премълчи.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден за самоподготовка. Запишете се за нов квалификационен курс. Търсете и сравнявайте информация от различни източници. Не се предоверявайте само на едно мнение, ако искате да запазите и защитите позициите си. Може да се включите в съвместни инициативи, но само ако сте в ролята на шефа или ръководителя на групата. Добре е днес и утре да се откажете от активни действия в нова посока, а да трупате информация, потенциал и капитал за новите си инициативи. Всичко, което научите и проучите ще ви е от полза.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес може да се сдобиете с ученици, да влезете в преподавателска, треньорска и наставническа роля и сами да научите нещо важно за бъдещата ви работа. Сега е момента да се готвят и търсят специалисти, да се пренастройват методите за действие и обслужване. Всяка нова идея ще ви влезе в работа. Може да продадете скъпо продуктите на интелектуалния си труд и да накарате личната ви компетентност да носи доходи. Ден, в който ученикът и учителят се намират и осъществяват перспективна симбиоза.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Не се опитвайте да откривате топлата вода, а потърсете това, което ви е нужно в старите знания и връзки. Печели добре поднесеното старо. Възродете стара идея, която не сте могли да осъществите в миналото. Търсете за подкрепа, съвет и съвместни действия старите и проверени във времето приятели и колеги. Може да се започне нова дейност със старите играчи и постановки. Паралелно стартирайте работа или учене в нови полета на знанието. Комбинирайте нещата, възродете добре познатото старо и в любовта.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес много фактори, хора и събития ще ви отказват от намеренията и играта, в която смятате да се включите. Проявете щедрост, давайте, подкрепяйте нечии действия и лична кауза, докато вашите дойдат на дневен ред. Ден на алтруиста. Нужна е щателна подготовка и проучване на мнения, а не старт на нова инициатива. В момента активните ви действия може да бъдат яхнати и впрегнати в посока на обслужване на чужди интереси. Енергията изтича от вас към другите. Постарайте се да се заредите с нови виждания и творчески идеи.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

И докато другите залагат над книгите и се опитват да запомнят информации и факти при вас много неща ще дойдат интуитивно и наготово. Може да се доберете до скривана и дълбоко консервирана информация, което ще отприщи желанието ви за действие и работа. Внимавайте кой какво ви казва и на момента сглобете пъзела от възможности. От няколко страни ще получавате знаци в каква посока да тръгнете и как да се справите с проблемите. Който има уши ще чуе и който гледа ще види. Доверете се на интуитивните си усещания.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!