дом Life style Хороскопът

Хороскопът

258
0
ДЯЛ

 

Овен 21 март – 20 април

 

Не бързайте, не тръгвайте рано с претенциите. Може да изживеете нещо неприятно сутринта и да влезете в рискови отношения. Към обед навлизате в стабилизиращ и силен период. Тенденцията е всичко да потръгне и да се уреди с лекота. До края на работното време ще постигнете много. Може да получите и странични доходи, да направите изгодни покупки и поръчки и да сключите перспективен договор. По някакъв начин този ден ви носи изцеление на болките и възможност за преход в нова среда. Мъката ще се замени с надежда.

 

Телец 21 април – 20 май

 

За вас първата половина на деня е много по-успешна, творческа и благоприятна за всякакъв тип начинания, срещи, връзки и делови контакти. Постарайте се да бъдете първи пред гишетата, където имате работа за вършене и въпроси за уреждане. Чудесен момент за покупко-продажби и сделки с недвижимост. Може да се рискува умерено. Но с напредването на деня нещо неприятно се вмъква в душата и в отношенията ви. Очаквайте опити за манипулация и открит натиск. Здравето е нестабилно, следете кръвното.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на голямата крачка, на възможността да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Пътувайте, сключете нови сделки, подпишете нови договори и търсете нови съюзници. Благоприятен момент за всякакъв вид предприемаческа дейност. Преместете се на по-добро място и очаквайте повишение на престижна позиция. В този ден се дава клетва за вярност, а стремежът е към чистота в отношенията. Всичко, което направите с лъжа и тенденция за използване до два дни ще се върне като бумеранг.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

За родените във втората декада денят е напрегнат и рисков, но тенденцията е да се извлекат ползи от всяко действие и лична инициатива. Планирайте срещи на четири очи. Бъдете внимателни до обед и насрочете отговорните действия за по-късен час. Ще се окажете във вихъра на събития, които тотално може да променят живота, работата и семейните ви отношения. В този ден за вас има лечителска тенденция, но по един болезнен начин. Голям товар може да се смъкне от плещите ви, но не бързайте да се товарите отново.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Денят може да започне с неуредици и разправии, с конфликти на пътя и в отношенията. Към обед предстои благоприятна промяна за вас, която до два дни ще ви донесе късмет, пари и възможност за уреждане на отдавна подготвени, но зациклени проекти. Късметът ви ще се отприщи, срещите ви ще носят перспектива и възможност за сключване на изгодни договори. Ден за лични рекорди. Явете се на конкурси и състезания. Не се отказвайте от битките и от възможността да докажете себе си. Ден на революционни промени и личен триумф.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден за разчистване на пътя, на сметките и отношенията с някого. Организирайте делови и лични разговори, пътувания и творчески командировки. Ще ви направят отстъпки при покупки и продажби, както и при търговска дейност с полуфабрикати. Чудесен ден за започване на нова работа, за преместване в нова квартира и уреждане на наемни отношения. Край с преговорите. Стиснете си ръцете и сключете взаимно изгодни договори. Ден на неустоимо движение напред и нагоре. Противопоказно е да се товари стомаха.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Рисков ден за родените в третата декада. Не тръгвайте неподготвени на път. До обед ограничете рисковите инициативи. Семейните отношения са противопоставени на професионалните. Едното зацикля за сметка на другото. Трудно ще огреете навсякъде, не си поставяйте тежки задачи. Следобед един по един въпросите се решават. С взаимни компромиси може да сключете изгодни договори. Стремежът е да се върви напред. Падат оковите на миналото. Търсете начин да станете по-самостоятелни и да вземете живота си в свои ръце.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Концентрирайте се максимално и опитайте до обед да свършите по-голяма част от ангажиментите и работата за деня. Ще ви подкрепят колеги и шефове, може да получите изгодни оферти и да сключите печеливш договор. Пътувайте, посетете съвместни бизнес инициативи и се рекламирайте по всички възможни начини. Ден на храбреците, които няма да се откажат от целта, докато не я постигнат. Следобед ще бъдете притиснати от хора и обстоятелства. Може да се наложи да се откажете от нещо в името на приятелството и любовта.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес тръгвате от нулата, водите тежки битки и усещате натиск навсякъде, където отидете с искания и молби. Следобед навлизате в стабилизиращ, активен и печеливш период. До вечерта може да получите много добри оферти, да подпишете нов договор, да уредите имотна сделка и преместване на по-добро място. Тенденцията е да се върви напред и нагоре, да се излиза от лични и професионални кризи и да се започват печеливши инициативи. Пътувайте, гответе се за придобивки и революционни преустройства в живота.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените в третата декада да не бързат с претенциите. До обед рискът ви диша във врата. Постарайте се да избягвате предизвикателствата и разговорите на висок тон. Следобед навлизате в стабилен и успешен период. Ще получите изгодно делово предложение, може да ви повишат, да се преместите на по-добро място и да подновите стопирана дейност. Очертават се печеливши сделки, възможности за пътуване и преход в нова среда. Сега е момента да се започне допълнителна дейност. Рискувайте в умерени граници.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Денят започва със засилена творческа активност. Уредете важните си срещи до обед, свържете се с тези, с които имате работа за вършене и ангажименти за уреждане. Ще направите изгодно вложение, покупка или продажба. Ще си стиснете ръцете за взаимен съюз и работа. Затваряте производствения кръг с участие в паралелна дейност и правите изгодна инвестиция на сили и средства. Следобед интересите ви ще се сблъскат с тези на конкуренцията. Ще направите някои откази и жертви. Кръвта се обновява, връзките също.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Силен ден за амбициите и личните ви начинания. Действайте смело, направете това, което отдавна подготвяте в работата и у дома. Добре е за преместване в ново жилище, за революционни преустройства осигуряващи по-добър живот, изгодни параметри на работа и връзки. Сключете нов договор ориентирайте се към нови партньори, снабдители и посредници. Завържете нови връзки, стиснете си ръцете с хората, с които ще имате бъдещи ангажименти и делови отношения. И любовта няма да ви остави сами.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!