дом Life style Хороскопът

Хороскопът

310
0
ДЯЛ

 

Овен 21 март – 20 април

 

Днес на всяка крачка ви чака преграда. Съберете сили и смелост за прекрачване на ограниченията по пътя. Без битка няма да ви се даде победа. Всяка направена крачка ще ви вдига нивото и позволява да се отърсите от зависимости и агресивни фактори, които се опитват да ви задържат, да управляват живота и личния ви избор. Явете се на изпити и конкурси. Поставете условията си и в любовта. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Щадете очите. Не се напрягайте излишно, може лесно да се изтощите.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Изискването на деня е да се концентрирате максимално над основната си цел. Не искайте всичко наведнъж и не поставяйте крайни условия. Важното е да пробиете в нова среда, да си осигурите нова работа и по-добра позиция, а после ще мислите как да разширите влиянието си и да се окопаете. Денят е важен за старт на нови инициативи. Предприетото ще ви даде защити, които преди не сте имали. Днес и утре ще постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате. Смирете недоволството.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Направете си стройна план-програма. Подредете делата и срещите си по степен на важност. Ако на едно място ви откажат, бързайте на друго да се изявите и предявите претенции. Всичко предприето има тенденция да донесе ползи и да отвори път към далечни перспективи. Кандидатствайте за нова работа, подайте документи за учене и работа в чужбина. Този ден може да ви даде предимства, които не се дават всеки ден и на всеки. Ще се възползвате както от нечие присъствие, така и от отсъствието на титуляра в деловите разговори.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес семейните и професионални дела са противопоставени. Дайте си сметка кое е по-важното, кое не търпи отлагане и изисква личното ви присъствие. Намерете кой да гледа децата и следи за реда у дома, ако имате неотложни делови срещи. Ако може да си позволите отсъствие от работа заемете се с уреждането на важен семеен проблем. Ще ви е трудно да носите две дини под една мишница, но някои от вас ще се справят. Щадете очите. Вечерта се приберете навреме, дори и да ви канят на купон по случай сделката.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден за старт на нови инициативи. Няма значение дали са важни или може и без тях. Не се знае откъде ще изскочи голямата печалба, така че не се отказвайте от нищо, което съдбата ви предлага. Включете се активно в мероприятията на работното място, направете ходовете, които ще ви осигурят актуален и търсен партньор. Този ден ще помогне да изкачите поредния връх в кариерата, да намерите спонсори и да постигнете нещо мечтано. Само не се възгордявайте, а планирайте стабилизиращи начинания и за утрешния ден.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес бавно и полека и вие вървите към върха на големите си надежди. Отделете време на всеки детайл, свършете си перфектно работата и чакайте награди. Може да ви предложат изгодни договори и възможност да получавате странични доходи работейки от дома. Днес е лесно да се отхвърлят съмненията, да си повярвате, че знаете и можете и че ще се справите с всяка задача. Бъдете себе си, не се съмнявайте, че ще преодолеете бариерите по пътя си. Намерете време за всичко и за всички, които могат да ви подкрепят.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

И за най дребното ще трябва да вложите цялата си енергия. Нищо няма да ви се даде даром, но ако се постараете, ако не унивате и не се отказвате ще изкачите своя връх в кариерата и отношенията. Не губете сили в невъзможни и скъпо струващи начинания. Сега е момента да заемете позицията, която ще бъде база за бъдещите ви успехи. Ще се случват събития, които ще противопоставят служебните на семейните отношения. Дано успеете да комбинирате така нещата, че и у дома всичко да е наред и работата да не пострада.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

За вас предстоят два дни на успехи и постижения. Активизирайте се максимално, кажете си, че няма невъзможни неща и така ще бъде. Ще намерите нова работа или ще ви повишат в старата. Ще вземете изпит и ще спечелите конкурс. Отбивате атаките на конкуренцията и се настанявате на по-добри житейски позиции. Всичко предприето ще носи късмет, пари и слава. Дори и да ви откажат, опитайте пак с нова сила и от страничния вход. Тази вечер си поръчайте сън, в който да видите бъдещето си и пътя към успеха.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Концентрирайте се над най-важните дела и ангажименти и като ги постигнете, обърнете внимание на следващите. Ако от доста време се колебаете да вземете някакво решение днес може да го направите, да поемете по нов път и да започнете нова работа. Тенденцията е да се издигнете на по-висока навивка в живота, бизнеса и семейните дела. Няма място за колебания, всеки си гони целта и не е склонен да прави компромиси. Този ден е даден за победа над себе си, над страховете и притесненията.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Този ден ще ви постави пред почти непреодолими прегради, които ще са тест за личните ви възможности, потенциал и издържливост. Не се отказвайте от целите си, независимо преградите по пътя. Семейните ангажименти нарастват, а служебните задължения изискват да останете след работно време. Някой няма да издържи на напрежението и ще се откаже, но който се концентрира максимално ще постигне каквото е намислил и планирал. Щадете очите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден на неограничените възможности. До утре на обед може да изкачите няколко стъпала по пътя към успеха и личната реализация. Концентрирайте се над всичко важно и значимо и действайте без да се отказвате. Този ден дава сила за лично и духовно израстване, предоставя права и възможности да се преборите със страховете, неувереността и недоверието в собствените сили и способности. Не се давайте без бой. Ще ви трябва много енергия за постигане на целите, затова не я изразходвайте напразно. Екстрасенси да не лекуват.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Сега е момента да се действа активно в посока на най-важните цели. Ще си осигурите нова база, ще се преборите за повишението или преназначението си и ще намерите изход от неприятно положение. Преградите пред вас са лесно преодолими, а някои са само в ума ви. И конкуренцията ви е на ниво, а това ще вдигне и вашето, ако я поставите на мястото и. В труден момент ще се появи неочаквано покровителство. Ако подкрепите някого ще си спечелите благодетел.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!