дом Life style Хороскопът

Хороскопът

310
0
ДЯЛ

 

Овен 21 март – 20 април

 

Символ на деня е маймуната пред огледалото. Предстои преобразяване. Сменят се тоалети, визия и разбирания. Бъдете внимателни във връзките. Всеки е тръгнал на лов. Стремим се да се представим добре, да направим впечатление и да привлечем съюзници. В цялата тази бъркотия някой ще извади своя печеливш билет от лотарията на живота, но друг може да направи грешен ход, чрез който да се затрудни и постави в подчинително положение. Всичко важно да се обмисля. Не бива да се действа първосигнално.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Изискването е към повече обективност. Не се предоверявайте излишно. Трудно ще разберете мислите на околните. Днес всеки един от нас е с маска и грим. Може и да не е „озъбено и свирепо куче” но ще се правят опити да се захапем един друг. В такъв момент вариантите трябва да се проверяват внимателно преди да се направи важен избор. В този ден всеки ще получи по заслуги това, за което се е постарал или е пропуснал да уреди и направи в миналото. Околните ще ви затрупват с отговорности и изисквания.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на „двуликия Янус”, на желанието да правиш едно, а да показваш друго. В такъв момент не може да се действа по инстинкт и чувство, а трябва внимателно да се преценява всеки човек и ход. Този ден ще ви отнеме една илюзия, но пък сами може да създадете илюзорна представа за себе си у другите. Каквото и да се случи и получи няма да даде истински шансове и няма да е истинско. Не бързайте с подписването на нови договори и с обвързването, особено с непознати и непроверени хора. Предстои неприятен разговор и у дома.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Опитайте да се видите отстрани, да погледнете и ситуацията, в която се намирате от друг ъгъл и гледна точка. Ден, в който е препоръчително да се направи инвентаризация на връзките и дейността, да се откажем от някои илюзии и да не продължаваме да поддържаме нещо губещо просто по инстинкт или от чист мързел. Разчистете терена, прегледайте наличностите, преценете фактите и реалните шансове за връзки и печалби. Не планирайте за утре до обед сключване на нови договори. Късметът ви ще дойде на 8-9-и.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на двойнствени игри и манипулативни игрички. Нищо не е такова каквото изглежда, като в онзи филм. Тръгвате готови да преборите някого, но и другият си има своите техники за елиминация. Очаквайте сблъсъци на позиции и интереси. В този ден всичко се получава по заслуги. Ако в миналото сте били на ниво и за всичко сте помислили, днес ще ви е по леко и ще елиминирате конкуренцията. Ако сте оставили друг да ви движи нещата може да се окажете притиснати и ощетени. Все пак Лъвът си е лъв и няма да си даде трона.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на кривите огледала, на кривите оценки и кривите надежди, които няма да се оправдаят, ще ви костват много усилия и ще ви вкарват в проблеми. Бъдете внимателни във връзките. Не подписвайте нови договори, но и не се съгласявайте на работа в сивата икономика. Тенденцията е да бъдете поставяни в подчинително положение, да ви използват и притискат с изисквания и претенции. Запазете неутралитет, не предоставяйте права за ползване. Не е изключено да продадете на ниска цена лични таланти и идеи.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Докато другите си пречат и влизат с агресия в личната си територия вие може тихо и кротко да си подредите нещата, да извлечете ползи от нечие отсъствие или неадекватно присъствие и да получите това, към което се стремите или сте си заслужили със старание в предните дни. Възползвайте се от всяка възможност. Днес маските падат, може да видите всеки в истинската му светлина, но и вашите действия и стъпки няма да останат незабелязани. До два дни ще трябва да защитите позициите, които в момента придобивате.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на кривите огледала и на илюзорната представа за другите. Независимо в каква светлина ви се представят околните ще доловите истинската им същност. Ще откриете перлата под неугледния вид и фалша под впечатляващата външност. Дано направите правилния избор, но нещо все ще ви тегли към красивото и представително лустро. Бъдете максимално обективни. Така в следващите дни ще се похвалите с придобивки и победи. Пригответе си речта, с която утре ще омаете някого и ще го накарате да приеме условията ви.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Стремежът към подражание и пасивно следване на авторитетите в работата и в живота ще ви изиграе лош номер. Не се правете на това, което не сте. Ще се разкрият всякакви игри и игрички, но по болезнено ще бъде като разберете, че тези на които сте се предоверили използват като свои идеите ви. Склонни сте да продадете евтино таланти и дарби. Не бързайте да се обвързвате. До три дни животът ще ви предложи много по изгодни и най-важното истински и престижни варианти.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес околната действителност отговаря на това, което става в душите ни. Ако сте намръщени и времето ще се смръщи. Ако погледнете с усмивка на ситуацията, в която някой се опитва да ви изиграе, времето и околните ще ви се усмихват. Променете тактиката, коригирайте подхода към тези, които открито ви притискат с неправомерни изисквания. Бъдете сигурни, че ако не вдигнете глава и не поставите условията си, още повече ще ви притискат и мачкат. В утрешния ден ще си проличат големите ловци и играчи на пазара.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес на едно място ще командвате и ще налагате правилата, а на друго ще козирувате и ще позволявате да ви манипулират. Постарайте се да изчистите съзнанието си от всякакви илюзии и грешни представи. Не бива да се действа по инстинкт, а по разум. Печелят тези, които имат адекватна представа за себе си и за околната действителност. Ще получите това, което сте си заработили в предните дни с усилие или с безотговорност. Маските падат и в любовта. От утре Венера ще ви гледа под око от знака на Скорпиона.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Проблемен ден за родените във втората декада. Някак лесно и неустоимо прилепвате към тези, които играят нечестно, които прикриват истинските си намерения и ви използват. Обръщате гръб на реалността и на доказаните във времето приятели. До утре на обед изпадате в неприятни положения, в които ще давате, ще позволявате да ви ограбват чувствено и интелектуално, да се ползват от труда и имотните ви придобивки. Не подписвайте нови договори, не давайте излишни права на непроверени хора. Емоциите ви предават.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!