дом Life style Хороскопът

Хороскопът

433
0
ДЯЛ

 

Овен 21 март – 20 април

 

Не позволявайте да ви увещават да постъпите по един или друг начин. Днес е противопоказно да се действа и мисли екипно. Взимайте самостоятелни решения. Не си позволявайте да влияете на чуждия избор, за да не ви обвиняват утре за грешките си. Старайте се да не взимате прибързани решения. Помислете още веднъж преди утрешния старт на нови инициативи. Ако сте сънували нещо объркано и нещата от живота ви може да се объркат. Почивайте в тесен семеен кръг, не канете гости и не гостувайте. Изключете телефоните.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Поне до обед ограничете контактите особено с непознати. Неблагоприятен ден за обвързване и брак. Бъдете сигурни, че другият ще ви управлява и настъпи. Не поемайте отговорност за чужди хора, особено за деца. Търсете уловката във всяко предложение и покани. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор, поради начинанията, които стартираме прибързано и поради личното ни невнимание. Не взимайте и не давайте заеми. Не сърдете авторитетите в живота си. От утре Слънцето ще ви гледа в опозиция.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Днес стъпвате на несигурна почва, особено ако се съобразявате с околните, ако следвате чужда политика и боравите с чужди средства. Десет пъти помислете преди да направите нов избор. До обед още имате свобода на действие, но следобед ще се почувствате ограничени поне в една посока. Не позволявайте на странични хора да ви настройват срещу близките ви. Може да попаднете на фатално влияние, на лоши съветници и нелоялна конкуренция. Ако сте сънували родителите си, това е знак, че е време да решавате проблемите.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Родените в третата декада ще постигнат максималното и ще имат придобивки, ако си вършат своята работа и не се намесвате в чуждата. Ограничете контактите с непознати. Движете се в своя среда, прекарайте времето си с близките и семейството. Не канете гости и не гостувайте. Проблемите ви ще дойдат от странични хора, от прекалено предоверяване и желание да доминирате в непозната среда. Не правете никакъв избор, особено под въздействие на съветници, които и друг път са ви подвеждали.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Родените в третата декада ще имат тежко начало на деня, ще трябва да се съобразяват със странични хора, които няма да се съобразяват с тях. Качвате кръвното и адреналина след гостуване на някой непоканен. Следобед бавно и полека се измъквате от примката на досадните ангажименти и намирате време за почивка. Планирайте за утре старта на нова инициатива, участие в конкурси и светски събития. Дайте си сметка кого ще защитавате и кого ще нападате. Налага се да направите болезнен избор.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на фатално привличане. До обед се справяте успешно с отговорности и задачи, но следобед си позволявате срещи и ангажименти, които в миналото сте си забранили. Родените в първата декада може лесно да задлъжнеят и да попаднат на нелоялна конкуренция. Не взимайте и не давайте заеми. Откажете се да поучавате някого, след като не разбира от съвет и добронамерена приказка. Препоръчва се уединение и работа на свой терен. Не се включвайте в групови инициативи, ако не искате да плащате за чуждите удоволствия.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не взимайте прибързани решения, не давайте обещания и не предлагайте услуги, с които може да затрудните децата и половинката. В желанието да се похвалите може да привлечете завистници и използвачи. Бъдете със семейството си, ограничете купона до най-близките, независимо какъв повод имате и какво празнувате. Намесата на странични играчи в делата ви ще ви изнерви и вкара в преразход на сили и средства. Марс навлиза във вашия знак, но утре Слънцето ще го напусне. Сменят се авторитетите, от които зависите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на всевъзможни изкушения. Символ е библейската сцена на изкушението, в която Змията подучва Ева да даде ябълката на Адам. Странични фактори ще се намесват в живота на семейството ви. Желанието е да се използват някои екстри, които другата страна предлага или притежава. Лош ден за запознанства и сключване на брак. Но ако сами търсите начин да влезете в престижна среда, сега е момента. Проблемът е, че днешните екстри и придобивки утре ще се плащат с лихвите. Мислете и действайте самостоятелно.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес съдбата може да снесе кукувиче яйце в гнездото на личните ви и професионални ангажименти. Неблагоприятен момент за приемане на нови членове в екипа, в който се изявявате. Очертават се опити за обсебване и налагане на мнение. Точно днес не запознавайте родителите с новата си любов. Трети лица ще стоят зад кадър в проведените днес срещи. Ще бъдете трима и в люлката на любовта, ако в момента се жените. Не търсете съвет независимо по какви въпроси. Отложете за утре взимането на важни решения.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Търсете покоят на уединението. Работете на свой терен и не се опитвайте да привлечете някой за съдействие. Ще ви излезе скъпо всяко гостуване. Не е ден за старт на нови лични и бизнес дела. Останете където сте, планирайте срещите си за утре, когато всичко ще се подреди според вашите изисквания. Родените в първата декада може да предизвикат конфликти в желанието си да помогнат или дадат съвет. От днес Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Везните. И законът ще ви санкционира, ако не спазвате правилата.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Родените в третата декада да увеличат максимално дистанциите, особено с непознати. Ден на фатално привличане в областта на чувствата и връзките. В живота ви може да влезе неподходящият човек, който ще обърка добре подредените ви отношения. Не участвайте в състезания и не организирайте съвместни инициативи. Тенденцията е да плащате за чуждите удоволствия и приятни изживявания, а за вашите никой няма да се сети и погрижи. На спокойствие и в самота ще се чувствате комфортно. Ограничете контактите и не търсете взаимност.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Родените в третата декада ще изживеят чудесни моменти с най-близките и любими хора. Ако се налагат делови срещи, проведете ги на четири очи. Не ползвайте посредници и не давайте пълномощни. Не привличайте нови членове в групата, в която се изявявате. Ако сте сънували родителите си, това е знак, че проблемите ви ще се решат. Една разходка сред природата ще ви се отрази добре, проведете релаксиращи процедури на приятно и усамотено място. Свършете каквото има да се върши у дома. Не канете гости.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!