дом Life style Хороскопът

Хороскопът

105
0
ДЯЛ

 

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на крокодила. Не бъдете жлъчни, не хапвате, за да не ви захапят. Очертават се остри сблъсъци на позиции и интереси. Тълпата е неуправляема, така че стойте далече от публични изяви и социални контакти. Навлизате в рисков период и до края на деловата седмица работа и дом ще са противопоставени. Партньорите ви на едното място ще претендират за внимание, а на другото за любов. Дано не сте подхванали и трета връзка, която вече ще обърка съвсем нещата. Ден на ненаситните апетити в бизнеса и в любовта.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за реформи и нововъведения. Шефовете ще дадат предимство на тези, които покажат разбиране за актуалното, търсеното и модерното. Направете кастинг и не се отказвайте от участие в конкурсите, които никнат като гъби. Явете се с продукцията си и на панаира. Ако в този ден заминете за чужбина ще намерите работа или любов там и ще останете може би задълго. Апетитите нарастват и спрямо храната. Конкуренцията на всички нива е жестока. Започнете ремонти и реформи, които ще отворят пред вас по-добри възможности за работа и живот.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден свързан с насилието. Всичко ще става по трудния начин. Ще се противопоставите открито на родителите или на децата. Отношенията у дома и на работното място ще се изострят до краен предел. Ще стане още по-лошо, ако противопоставите служебните на личните интереси. Контролирайте се. По незначителни поводи ще избухнат скандали, които ще се разрастват и ще доведат да прекратяване на отношения. После трудно ще се сдобрите. Не планирайте публични изяви. Тълпата е неуправляема.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят се свързва с възможността за коренна реформа не само в къщи, но и на работното място. Сега е момента да направите рязък завой и да прекратите всичко вредно и разболяващо, което ви смуче енергията и ви подчинява на нечия воля. Вероятни са големи и малки революции, след които с някого ще си говорите вече от дистанция или от друга гледна точка. Старото си отива, не се опитвайте да задържите статуквото. Опитайте да разберете и децата. Ден на невъзвръщенците. Заминаващите за чужбина няма да се върнат скоро.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Подходът на всички нива е хищнически. Дори и кротките до момента приятели, близки и колеги няма да ви простят, ако прекалите. Ще ви се озъбят, ще ви поставят ултиматуми и ще ви накарат да постъпвате и да се държите различно. Не планирате публични изяви и изказвания. Не се знае как ще реагират много хора събрани на едно място. От една необмислена реплика може да избухнат и семейни войни. Проявете пословичната си дипломатичност. Добре опечете и сварете храната си. Бактерии и вируси също се активизират.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Тежък, рисков и предизвикателен ден за родените в третата декада. Спестете си злобните коментари и забележките, ако не искате да си развалите отношенията у дома и на работното място. Ден на крокодила. Ще ви захапят на болното място. Намалете претенциите. Не е ден за разговори с шефа по повод личното ви повишение. Не водете преговори, ще ви наложат ултимативни искания. Моментът не е благоприятен да организирате и участвате в митинги и събрания. Приключвайте с обещаното, но нищо ново не започвайте.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Стойте настрана от хорския шум, от разправиите на работното място и у дома. Не взимайте страна в спорове, ако не искате да си създадете проблем. Тенденцията е вие да сте този, който печели когато двама се карат. Утре няма да е така. Затова днес използвайте тихо и без излишни разговори всяка възможност и шанс. Ще приключите успешно важен етап от работата си и ще промените ситуацията във ваша полза и интерес. Проведете укрепващи процедури. Нищо да не се яде алангле. Сънищата от този ден да се тълкуват точно наобратно.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес се блъскаме и бием с лакти и нокти за кокала. Но на вас може да се подне кокал с мръвка, ако сте внимателни. Ще притиснете някого и ще извлечете максимални ползи от разговорите си, ако са проведени на четири очи. Където се съберат много хора ще стане меле. Печалбата ще се падне на случаен принцип и съвсем не случайно доста хора ще пострадат. Не се поддавайте на гнева, запазете поне външен неутралитет и издебнете благоприятния момент за атака. Каквото приключите ще ви донесе слава и популярност.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тежък, рисков и разболяващ ден. Качвате кръвното поради скандалите у дома и на работното място. По незначителен повод ще пламнат семейни и приятелски войни, които няма да донесат нищо добро. Може да прекратите дългогодишна връзка и после да съжалявате. На всички нива тече реорганизация но не планова, а хаотична и от позиция на силата. Внимавайте с документи и пари. Не участвайте в митинги и събрания. Неблагоприятно за хирургически интервенции на крайниците. Проведете укрепващи процедури.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Денят е благоприятен за приключване, а не за старт на нови инициативи и работни проекти. На всички нива тече преразпределение на средства, енергия и ресурси. Ще се водят битки от позиция на силата. И на работното ви място предстои реорганизация, в която трябва да се включите още днес, защото в следващите два дни ще ви отнемат инициативата. Време е за ремонти, преместване и промяна в планове, предписания и нормативни актове. На заден план остават саможертвата, покаянието и прошката. Никой на никого не прави отстъпки.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Силен и печеливш ден за родените в третата декада. Ще получите награди за добре свършената работа. Не бързайте да разпределяте печалбата. Запазете повечето екстри и пари за себе си. Така след време ще може да помогнете на близките и децата в много по-належащ момент. Не подписвайте нови договори. Утре ще ви предложат по-добри оферти. Апетитите са изострени, стремежът е да посегнеш на чуждото, така че не афиширайте придобивките си. Бъдете внимателни и с храната. Яжте всичко добре опечено и сварено.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Битките навън се преместват и в телата ни. Вероятни са зарази и вирусни инфекции при неспазване на хигиената. И в отношенията с околните трябва да се спазват писани и неписани правила, ако не искате да си докарате разправии и проблеми. Родените в третата декада няма да минат без конфликти у дома и на работното място. Тава, което сте оставили без надзор ще овладее положението и ще направи поразии. Не се поддавайте на гнева и не действайте първосигнално. Не рискувайте в нищо и за нищо.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!