horoskop7

Хороскопът

Овен 21 март – 20 април

 

През този ден могат да се проявят резултатите от стари грешки, но хубавото е, че ще имате възможност да се справите. От гледна точка на постигнати цели събота може да се определи като благополучна и успешна, освен че ви носи и силен късмет, а в бизнеса се очертават нови посоки. Предстоят промени, които ще ви помогнат да поемете нови отговорности, които ще ви развият като характер. В никакъв случай проявените ви грижи и внимание към някого не са излишни, напротив. Финансовата ви подкрепа ще му се отрази добре, а вие ще се успокоите и продължите напред.

Обмисляното разширяване на дейността ви налага добре да прецените момента, като паралелно с това провеждате и солидна подготовка. Дистанцирайте се от конфликтни ситуации, не рискувайте и не се опитвайте да наложите мнението си на всяка цена. Концентрирайте се и над контактите с най-близките си хора. Събитията ще ви се харесат, а във ваша полза е да контролирате емоциите си.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Изпълнение на текущи задачи и отговорности, свързани най-вече с професионалната работа и грижите по семейството. Телците се справят с трудности от делови порядък, които най-често означават развитие на очаквана реализация. Въпросното благополучно развитие в много случаи е режисирано от влиятелен човек, който ще помогне осъществяването на материална цел. Приятна изненада ще повиши настроението ви, но и не само заради нея ще се чувствате добре. Човек от бизнеса ще ви предложи изгодна оферта, върху която няма дълго да мислите. С предимствата, които откривате ще се посветите на активни действия.

По-често общувайте с хора, които ви разбират и ще се чувствате по-окрилени. С каквото и да се захванете трябва да сте предпазливи, да анализирате всички фактори да заложите на превенцията. Въздържайте се от окончателни решения, свързани с имущество.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

В съвместни начинания ще се покажете подготвени и ще изявите качествата си, но не пренебрегвайте чуждия опит. С хитруване и опити за заблуда към някого няма да успеете да реализирате целите си, за това не го правете. Наложително е да действате активно, а на мнозина от Близнаците ще е възможно поради справяне с мъчно преодолими препятствия. Приемете ситуацията и не се конфронтирайте с никой. Самочувствието ви расте наред с повишаващите ви се собствени критерии, но си дайте сметка дали така не се отдалечавате от обкръжението си. По-често насърчавайте заобикалящите ви да развиват добрите си качества и не търсете причини за конфронтация.

Ще останете приятно изненадани от делово предложение за бизнес или развлекателно мероприятие. Творческият ви потенциал е стабилен, а излъчването – осезателно. Не е изключено да създадете нова романтична връзка. Ще се случат промени, засягащи бита или плановете ви за отдих и почивка.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Новости в интересуваща сфера ще ви направят по-активни в усвояване на знания и развиване на нови умения. Събота се характеризира с начало на промени, което за мнозина може да се развие поради липса на затруднения от делово естество. За да развиете амбициите си, се налага да действате упорито, а това ще е възможно на мнозина, защото не са притеснени от здравословно неразположение. Професионалната подготовка ще ви помогне да вземете правилно решение и с него да дадете заявка за бъдещо участие. Активността ви ще се повиши и ще работите върху нова задача, от значение за бизнеса и доходите ви.

В интимния ви живот ще настъпи оживление. За някои то е свързано с появата на нова любов. Контактите ви ще са интензивни, а общата работа – много резултатна. Партньорите ви в повечето случаи ще очакват да проявите инициатива и ще следват инструкциите. Възползвайте се от възможността да стабилизирате позициите и да предложите нестандартни идеи.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Промени и преобразувания ще ви направят по-смели в намеренията ви днес. Мнозина от представителите на Лъв заемат ръководни позиции в общество и понякога си позволяват да действат неправомерно във висока степен, принуждавайки някого да се подчини на диктата им. Не прибягвайте до този метод днес! В противен случай е сигурно – ще ви преследват проблеми, от които не се нуждаете. Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Лесно ще преодолеете трудностите и ще продължите напред. При уреждането на парични въпроси може да наложи консултация с адвокат.

Единственото нещо, което може да ви затрудни днес е огромният обем информация, която ще трябва да прегледате и класифицирате. Ако прецените, че времето няма да ви стигне потърсете съдействие. Вероятно ще се наложи да отложите някои уговорки.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

С активни и последователни действия в сферата на професионалните ви и лични интереси ще преборите стреса и поставите основите на по-добри развития в живота ви. Присъствието на проблеми при Девите е вече история и вече мнозина знаят, че ситуацията едва ли ще се ограничи до настоящото ù ниво. Най-важното е да намерите причината, за да я развиете. Последният акт ще е лесно осъществим ако преодолеете стремежите си само за материални блага. Този ден ви предлага различни възможности. Изберете онази от тях, която най-добре отговаря на начина ви на работа. Съобразете се и с желанието на свой колега, който има добре идея по определен въпрос.

Радвате се на хармонични отношения с любимия човек, а вечерта ще прекарате заедно на интересно място. Помислете добре върху предложението, което ще ви отправи. Подходящо е днес да обмислите и обсъдите с близките си новости, свързани с дома и интериора. Ако сте набелязали покупки на техника или мебели, то отделете време за маркетинг лично или по интернет.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

С работата, опита и знанията си ще постигате намеренията си, водени и от мисълта за промени. Доста активен и зает ден, който в много отношения ще допадне на Везните, но е надежден и за бъдещето, защото ще постави началото на положителни промени в делови план, които ще прекъснат всяка негативна тенденция на развитие, характерна при част от вас. Повечето от вас днес приемат ролята на организатори където и да попаднат. Смятате, че вашето мнение е най-разумно и си позволявате да пренебрегвате предложенията на хората около вас. За да избегнат конфликти те най-вероятно ще се съгласят с вас, но занапред това може да доведе до охладняване на отношенията.

Съобразявайте се повече и едва ли ще имате проблеми. На моменти е желателно да се въздържате от прекалена инициатива и да не се престаравате. Поведението ви ще бъде оценено правилно и без това. Така няма да предизвикате негативни реакции.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Денят е благоприятен за съвместни начинания, учене и рутинни занимания. Без кавги и неприятности от финансово естество ще действат мнозина Скорпиони и ще имате възможност да направите нещо в своя полза, защото късметът ви е силен днес. Явно изразителното му влияние ще обхване друга сфера от всекидневната ви изява. Поради финансови или други дела са възможни разговори с партньорите ви. Във всички случаи ще се отразят благоприятно на настроението и активността ви. Добри новини скоро ще ви подтикнат към размисъл и конкретни действия, в посока по-доброто ви бъдеще. Следвайте въображението и разчитайте на интуицията си.

Постъпките ви днес може да изглеждат нелогични, но крайните резултати ще да повече от добри. В личен план преживяванията ще ви зарадват. У дома е желателно предимно да управлявате процесите, а не да участвате лично във всяка дейност.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Колективната работа ще ви помогне да разширите познанията си в интересуващата ви сфера. Много висока ще е активността на Стрелците днес, а в такива дни е препоръчително да се заемате с важна дейност. Особено амбицирани следва до сте при осъществяване на сделки и при работа с финансови или други документи, свързани с материални стойности. Денят ви ще се развива така, както сте го планирали самите вие. Търсещите финансова подкрепа ще имат делова среща, на която трябва аргументирано да изложат доводите си. И да дадат надеждни гаранции за думите си. Други ще трябва да преразгледат отношенията си с определени хора и да преосмислят връзки, които ги потискат.

Спокойно може да впишете този ден в групата на успешните. Ще преодолеете затруднение свързано с отношенията или някаква интрига, която отдавна ви тормози. Ще разполагате с достатъчно аргументи за отстояване на мнението си и за стабилизиране на позициите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Размишлявайте върху причините, предизвикали определени събития в живота ви. Явно разговорите ще са основен стил във взаимоотношенията на почти всички през този ден, след като Козирози попадат в границите на този периметър. Ако съумеете да се овладеете и да се насочите към целите си, действайте само по делата, които сте планирали. Днес е ползотворен ден за онези Козирози, които си търсят работа. Вие сте трудолюбиви и способни да спазвате отговорности и това ще се окаже във ваш плюс. Решително се възползвайте от всяка предоставила ви се възможност, не се колебайте.

Не е желателно да престоявате дълго време в затворени помещения. Ако има възможност организирайте работата си така, че да проведете важните срещи и уговорки на вън, в неформална обстановка. Ще останете доволни от постигнатото.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Обективната ви оценка е важна за колективните занимания и отношенията ви с обкръжението, но е препоръчително да започвате нови и сериозни дела. Този ден е много активен за Водолеите и може да ги изненада приятно с отлично развитие на материалните дела и на междуличностните контакти в почти всички сфери на реалния живот. Внимавайте! Не се поддавайте на материални съблазни и в никакъв случай не участвайте в кавги от какъвто и да е характер. Изявите ви в професионалната сфера са впечатляващи, просто трябва да положите малко повече усилия. Не се увличайте в излишни рискове. Делата ви се развиват точно според желанията ви. Действайте по-решително днес и отстоявайте интересите си. Нищо, че това може и да не се хареса на част от партньорите ви.

Днес вие работите за себе си и това са фактите. Почти изцяло денят ви ще е ангажиран със сериозни занимания. Ще разполагате с много и с време за почивка и е желателно да го използвате пълноценно. Организирайте си някакво забавление с предпочитана компания, която ви радва.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ще се предпазите от суета и конфликтно настроени хора от обкръжението си, ако сте търпеливи и предпазливи в действията си. И за Рибите този ден е важен и доста интересен. Възможностите засягат няколко сфери. За едни от знака това са лични или любовни. Други ще имат мощен тласък в бизнеса или службата с някого, който ще предизвика допълнителни ангажименти. Лесно ще се справяте и с противоречията. С изразяващото си положително отношение към хората, с които работите и живеете, на практика повишавате доверието в себе си. Ще ви се отдаде възможност на свой ред да се възползвате от благоразположението им към вас и ще го направите елегантно, и не натрапващо.

Ще се случат интересни събития, свързани с професионалната ви реализация. Не е изключено да ви поканят за участие в кратковременна форма за обучение извън мястото, където живеете. Възползвайте се, дори ако се налага да направите компромис. Зарадвайте любимите си с подаръци, ще го оценят