дом Life style Хороскопът

Хороскопът

269
0
ДЯЛ

Овен

21 март – 20 април

 

Настройте се на вълна приемане. Не протакайте срещи касаещи бъдещите ви планове и занимания. До утре на обед може да постигнете максималното в една партньорскта игра, в която до момента друг е играл определяща или стимулираща роля. До обед искайте и изисквайте повече от себе си и от другите, но за следобед планирайте участие в благотворителни проекти. Силата ви ще нарасне ако подкрепите нечия инициатива. Още в следващите дни сами ще се нуждаете от подкрепа. Каквото повикате днес, такова ще се обади утре.

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Денят провокира тенденциите към доминиращо налагане на собствените идеи и намерения. Родените в първата декада правят ход, с който предизвикат нечия агресия. Очертава се съвместна инициатива насочена против личните ви интереси. Бъдете внимателни на работното място, за да не ви изолират от колективни проекти и субсидии. Денят носи късмет за хората на дипломацията, но при вас това трудно ще се получи. Следобед печелите покровител в лицето на човек изпаднал в нужда.

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

С навлизането на Слънцето в хармоничния ви знак на Водолея много положения в живота ви ще се стабилизират. Вероятно е да плучите отказвана преди подкрепа. От няколко страни ще ви търсят с предложения и покани. Ставате обект не само на внимание, но и на ухажване от страна на хора, които до момента са действали против личната ви политика и цел. До вечерта ще получите вдъхновение и някакво особено откровение накъде да вървите и как да постъпите в една трудна ситуация на избор.

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Активизирате се и взимате решение по важни за работата и семейството ви въпроси. Очаквайте подаръци от съдбата. До вечерта сами направете някому подарък. Ще се придвижат проекти, които до момента са зациклили. Намирате изход от ситуация, която отдавна се нуждае от промяна и нов подход. Правете това, за което ви молят. Препоръчват се съвместни творчески проекти, но с балансирано участие и на двете страни, с точно разпределени задължения и разходи. Подбирайте внимателно хора и идеи.

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Започвате деня с активност и амбиция, но е добре да го приключите с желание да подкрепите чуждата. Планирайте и осъществете съвместни проекти с намерението да привлечете качествени хора към екипа и идеите си. Ще спечелите, ако се опитате да разберете чуждата гледна точка. Който не е склонен да даде да не се надява да получи съдействие и подкрепа. Не започвайте нищо ново и амбициозно, ако не сте го съгласували с тези, които очаквате да застанат до вас, да ви обичат и разбират. Вечерта се приберете с подарък.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Днес пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Не задълбавайте в проекти и начинания, които изискват повече отговорности и пари, отколкото може да си позволите. Пословичната ви работоспособност може да ви изиграе лоша шега. Позволявате да ви товарят с чужди задачи, докато вашите остават на заден план. Съобразете се с желанията на близките, не си позволявайте изневери и отсъствия от местата на професионалния и семеен интерес.

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Успешен и творчески ден. Това, което до момента ви и стопирало вече ще оказва стимулиращо действие, ще ви помага да намерите правилното решение и подход и в най-обърканата ситуация. Ползите и придобивките ще са повече, ако играте стимулираща и покровителстваща роля в живота на околните. Бъдете сигурни, че този, когото подкрепите ще ви върне жеста, ще привлече към дейноста и амбицията ви близки и приятели. Никъде на отивайте без подарък. Ден на малките жестове, които вършат голяма работа.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

В организма ви се пробуждат мощни сили, които търсят поле за изява. Не бързайте, не започвайте нищо важно преди да сте получили уверение за подкрепа и съдействие в материален и юридически план. Опитайте да направите полезни за друг собствените си амбиции. Днес молитвите се чуват. Залива ви откровение как да постъпите в труден момент, на коя врата да почукате и какво да кажете. От голямо значение е да правите това, за което ви молят. Така и вашите молби ще се изпълнят. Не забравяйте дребните жестове и подаръци.

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Днес правите грешен ход, гоните химери не само на работното място, но и в любовта. Тенденцията е към изневери и предателства, които ще ви костват много. Може да разберете за такива и сами да се впуснете в приключение, което ще развали отношения градени с години. Ще ви спретнат компромат, ще ви вкарат в ограбващи и застрашаващи имиджа и семейното ви положение връзки. Не бягайте от задълженията си, приберете се навреме у дома и с подарък. Ще си спестите много разочарования и излишни разходи.

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Имате възможност да стопите дистанциите, да се съберете и разберете с партньорите у дома и на работното място. Не оставайте нищо неизяснено и неуредено, за да избегнете грешни ходове. Споделете тревогите си с тези, на които вярвате. Всичко, което оставите за следващите дни ще носи повече проблеми, ще задълбочава пропастта в отношенията и ще изисква повече усилия, за да се приключи. Скандалите от днешния ден ще се разрастват. Бъдете милостиви. Противопоказно е да се товари сърцето.

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Предприетото след щателна подготовка ще донесе ползи и късмет. Обединете позиции и интереси с качествени партньори. Ще се появят нови варианти и възможности за развитие и печалби. Следобед очаквайте подаръци и подкрепа дори и от непознати. Сега е момента да засвидетелствате обич и да подложите на проверка личните си връзки. Всичко, което се прави с разбиране, грижа и съчувствие към околните ще носи късмет и любов в бъдеще. Днес молитвите се чуват. Слънцето навлиза във Водолей в 15 ч. 19 мин. по Гринуич.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Ще се случват събития, които ще показват по един доста болезнен начин къде са приятелите и къде враговете. Ден на предателства, на неприятни разкрития и изневери, които ще затъмнят семейния хоризонт. Скандалите са противопоказни и разболяват. С навлизането на Слънцето в знака на Водолея вие навлизате в сатурнова дупка. Това, което се развали днес, трудно ще се оправи и забрави. Бъдете внимателни, търпеливи и разбиращи. Усмивките, жестовете на внимание и подаръците вършат чудесна работа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!