дом Общество Хороскопът

Хороскопът

86
0
ДЯЛ

Овен 21 март – 20 април

 

Ден свързан с насилието, което изисква и налага реформи. Не може да се продължава постарому. Надигате глава, държите се предизвикателно и така привличате агресия. Лесно ще пламнат конфликти и ще се развихрят скандали. Още по-лесно може да разрушите връзки градени с години. Този ден е свързан с желанието да се махнеш, да се дистанцираш, да заминеш за чужбина и да търсиш късмета си някъде по-далече от проблемите, които имаш или някой ти създава. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Увеличете самоконтрола.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Още със ставането някой ще ви разбалансира. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и по възможност изчакайте с оперативните намеси. В този ден трябва да сме много внимателни към околните, към здравето и личните си връзки. Отварят се огромни апетити. Дори и без да искате може да влезете в чужда територия, да кажете и направите нещо, което е против добрия тон и създадените порядки. Нищо не бива да се прави на всяка цена. Вечерта ще ви дойдат много по-добри идеи и в следващите дни ще постигнете много повече.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Не е ден за нови начинания. Вероятни са скандали и недоразумения, остри сблъсъци на интереси и позиции у дома и на работното място. В състояние на афект може да вземете грешно решение и да се дистанцирате от покровители. Апетитите властват над здравия разум. Не позволявайте да ви ръководят фикс идеи и фобии. Родените в първата декада ще позволят вмешателства и може да вземат неправилно решение. Останете където сте, бъдете максимално дипломатични, не искайте от другите това, което не могат и няма как да ви дадат.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес ще извлечете ползи когато други двама се карат, разделят се или си поставят ултиматуми. Не се препоръчва никаква активност. Старайте се да приключвате, а не да започвате каквито и да било нови дейности и връзки. Някой ще ви подхвърли в готов вид идея, която е изоставил или не може сам да реализира. Ще се окажете търсени и желани партньори или изповедници. Всичко, което научите ще ви влезе в работа, но в следващите дни. Предстоят благоприятни за вас обрати в отношенията. И сънищата си тълкувайте на обратно.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес отказвате да се подчините и да съдействате на тези, които не уважавате. Отварят се огромни апетити. Съветът към околните е да не ви предизвикват. Ще си проличат потенциалните хищници и техните жертви. Апетитите се изострят. Няма да се спрете, ще затегнете хватката, в която сте хванали някого. Ще се доберете до екстри и информации, позволяващи да се справите с конкуренцията и да затвърдите позициите си. Проведете укрепващи и оздравителни процедури. Каквото приключите ще ви донесе придобивки.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден на опасни предизвикателства и намеси в личните ви работи. Не споделяйте идеи и намерения и не работете с чуждите. В желанието да постигнете нещо на всяка цена ще направите грешен ход, ще загубите пари и позиции. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не предприемайте нови начинания особено такива, на които ще разчитате в бъдеще. Довършете каквото сте обещали и се дистанцирайте от ласкателите. Лесно ще влезете в конфликти, които ще ви опънат нервите и качат кръвното.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес желанията взимат връх над разума. Не предприемайте нищо ново, в което ще вложите пари, усилия и средства, особено ако ще делите права и отговорности с някого. Ще ви предлагат зарибяващи идеи, ще се окажете в капана на нечия амбиция и недобронамерени действия. До края на работното време приключете със започнатите преди дела и ще получите награди. Разчистете дома и отношенията на работното място. Бягайте от това, което усещате като вредно и разболяващо. Добре е да се направи освещаване на имот.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

С лекота ще направите желани и приемливи за околните собствените си амбиции и желания. Ден на ненаситните апетити. В състояние сте да привлечете подкрепата и съдействието дори и на непознати. Печелите от прибързаните действия на лаиците. Който захапе кокала няма да го пусне. Може да получите и предложения от чужбина и да се решите на работа и учене далече от тук. Ще получавате услуги, екстри и съдействие, ще се ползвате от чуждите пари и имоти. Постигате максимално възможното за чужда сметка.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Навлизате в труден тридневен период. За родените в първата декада денят ще донесе повече проблеми и рискови случайности. Съветът е да не предприемате нищо, което може да ви свърже и обвърже с неподходящите хора. Не следвайте чужди съвети и не се доверявайте на реклами. Продължете и приключете задачите поети в предните дни. Всичко, което започнете с големи надежди и очаквания може да се провали и да ви коства много. Не споделяйте идеите си, може да ви ги откраднат. Плагиатите се развихрят.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден свързан с насилието, с разрушението и с нуждата от реформи. Не се противете на желанието на близките, колегите и децата да тръгнат по своя път. Време е и вие да изберете своя. Ако в този ден заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Някой купува своя еднопосочен билет и загърбва миналото. Всичко ще става неочаквано и с удар. Трудно ще се правят компромиси. В момента всеки подрежда живота си така както смята за добре. Порасналите птичета напускат гнездото след бала. Не се месете в чуждия избор.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Луната напуска вашия знак, а заедно с нея си отиват и някои илюзии, че може да се продължава постарому. Денят изисква реорганизации и реформи на всички нива в живота и личната ни активност. Апетитите се огромни и трудно се контролират, тълпата е неуправляема. Не се препоръчват публични изяви. Ден на провокации и скандали. Запазете неутралитет, нищо не избирайте и не тръгвайте в нова посока. В утрешния ден ще получите откровение как да постъпите и къде ви е мястото. Довършете започнатото преди.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Нептун. Аспектът ни дарява с идеи, малко от които може да се реализират в момента. Не споделяйте проектите си, не се включвайте в съвместни инициативи. На първо време започнете с реформи и реорганизации, които ще позволят да реализирате успешно и да спечелите от хрумванията си. Ако прибързате ще загубите и ще изпаднете в нежелани зависимости. Кой както може ще се опита да преметне другия. Не заставайте на пътя на агресорите. Окадете дома, прочистете мислите.

Неда Иванова, Монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!