дом Life style Хороскопът

Хороскопът

383
0
ДЯЛ

Овен

21 март – 20 април

 

Не започвайте деня с агресия и претенции. Следобед всичко ще ви се предложи по най-добрия начин. Денят има своята тъмна и светла половина. Ако запазите самообладание и действате дипломатично ще се похвалите с придобивки и постъпления в бюджета. Почти в края на работното време ще ви се обадят тези, които дълго сте искали да привлечете. Очертават се съвместни инициативи и подновяване на стопирани в миналото отношения. Навлизате в силен тридневен период. Подредете по степен на важност приоритетите си.

 

Телец

21 април – 20 май

 

До обед искате или не, но сте принудени да действате на тъмно и да се доверявате на хора, на които е опасно да се довериш. Може да спечелите максимално от задкулисна игра и работа в сивата икономика, но трябва да бъдете готови да си поемете и негативите. Каквото отложите за следобед ще носи повече късмет и възможност да действате самостоятелно, без обвързване и изпадане под чуждо влияние. Този ден ни води към основни източници на сила и ресурси. Всичко предприето ще носи ползи и късмет.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

До обед контролирайте емоциите, не позволявайте да ви провокират и не правете изказвания, които до вечерта вече няма да бъдат актуални. Втората половина на деня стабилизира връзки, укрепва отношения и дава възможност да се преподпишат договори, да се преструктурират делови и бизнес контакти. Може да се очакват рокади даващи ви предимства. Проблемите ви в следващите дни ще дойдат от любовта и емоционалните решения. Бъдете внимателни и не търсете странична връзка на работното място.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Днес може да спечелите по два начина, на тъмно и на светло. До обед рискувате да се обвържете с хора от сенчестия бизнес, а следобед да подновите договорите по правилата и на светло пред закона. Планирайте за втората половина на деня важните срещи и разговори. Ще извлечете максимални ползи от днешните преговори. Ще намерите нови тайни или явни източници на сила, но като цяло денят ще бъде обновяващ и печеливш. Представете си възможно най-ярко и с подробности посоката, която следвате и важната си цел.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Необходимо е разчистване на сметките, прочистване на съзнанието и отделяне от вредни за вас и работата ви положения и хора. Не правете нищо под въздействие на емоцията. Не е нужно никому нищо да доказвате или да отстоявате мнението си публично. Продължете играта, която водите от предните дни, но без много шум и афиширане. Днес мнението ви по даден въпрос може да се окаже погрешно, но утре до обед всичко ще си дойде на мястото и нещата ще потръгнат. Отлагайте преговорите за утре.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

По един или друг начин днес завоювате позиции, права и пари. До обед се действа повече задкулисно и манипулативно, използват се компромати и се налага диктат, но следобед отношенията ви стават точни и съобразени със закона. Може да откриете важно място на сила или да бъдете допуснати отново до хранилката и поилката в бизнеса. До утре на обед се окопавате на места и позиции, които в миналото са ви били отнети. Действайте изпреварващо. Направете нужното преустройство и разместване.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Изчистете съзнанието, отнасяйте се внимателно към знаците, които получавате. До обед може да кривнете от пътя, но ако запазите самообладание и не си позволите прибързан избор на посока, до края на работното време ще вземете правилното решение, позволяващо в следващите два дни да постигнете максимални успехи в интересуващата ви област. Тази вечер може да се реши и труден семеен проблем. Започнете преместване, ремонтни или строителни действия, които ще ви осигурят по голяма самостоятелност.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Тенденцията е да влезете в заробващи връзки. Поне до обед се въздържайте от каквато и да било инициатива изискваща вложение на големи суми. Не теглете и не давайте заеми. Не е изключено да попаднете в ситуация, при която ще ви спретнат компромат. Не позволявайте да ви провокират, не е нужно да се доказвате на всяка цена. Каквото отложите за утре ще мине много по-добре, а и може да получи странично финансиране. Действията ви от този ден ви водят към обедняване и изостряне на отношенията на всички нива.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Каквото предприемете до обед ще ви вкара в дългове и неприятни ситуации, които ще ви носят неудобства и проблеми в следващите два дни. Следобед ще получите допълнителна информация, която ще помогне да избегнете сривовете у дома и на работното място. Важното отложете за утре в първите дни на работното време. В момента странични фактори и хора се опитват да вадят горещите кестени от огъня с вашите ръце. Не давайте излишни пълномощия на тези, които може да спекулират с парите и собственостите ви.

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Днес правите пари, независимо в какви отношения и положения ще влезете. До обед в делата и връзките ви ще има една по меркантилна и обсебваща тенденция, но независимо всичко ползите ще са за вас. Следобед уредете среща с хората, с които смятате да вървите напред, да ползвате като консултанти, доставчици и спонсори. В момента сте близо до важен източник на сила, възможности и пари. До утре на обед може да направите силен ход, да спечелите и нещо извънредно и да установите перспективни връзки.

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Започвате деня с грешен ход поради неадекватна преценка на ситуацията. Губите пари, позволявате на конкуренцията да ви отнеме важни позиции и клиенти. Не взимайте важни решения под въздействие на едни или други емоции и чувства. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би си правите сметката без кръчмаря. Каквото отложите за следващите дни ще ви донесе късмет, пари и предимства. До два дни ще получите без никакъв проблем това, заради което в момента си създавате проблеми.

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Първата половина на деня ви носи печалби и предимства на работното място чрез използване на непозволени средства. За всяка направена ви услуга ще се разплащате в следващите два дни с лихвите. Следобед вадите нещата на светло, съобразявате се с възможностите си, с желанията на другите и най-важното със закона. Предприетото ще донесе по-малко пари и екстри, но пък нещата ще са много по-сигурни. Не се изкушавайте да тръгнете прибързано по криви пътеки. Правилният път е този, който избирате интуитивно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!