дом Life style Хороскопът

Хороскопът

444
0
ДЯЛ

Овен

21 март – 20 април

 

До обед имате реалната възможност и шанс да спечелите, да направите силен обезпечаващ семейството и личната ви заетост ход. Навлизаме в период на биохимични трансформации. Неща, които до момента сте мислили и виждали по един начин, вече ви изглеждат други, а това ще помогне да промените политиката си на действие и приемане. Ще ви хрумнат неочаквани идеи как и откъде може да дойдат печалби. Споделете с евентуални спонсори. Следобед не предприемайте нищо съществено и си пазете територията.

 

 

Телец

21 април – 20 май

 

Луната навлиза във вашия знак. Денят е творчески и основополагащ. Записвайте си идеите, обмислете нещата от миналото, направете разбор на връзките и се рекламирайте по всички възможни начини. Може да ви се обадят мениджъри и спонсори, да получите предложение и покана, които ще носят перспектива за бъдеща съвместна дейност и печалби. Това, което до момента не е ставало, вече напредва с пълна сила. Може да спечелите състезание и конкурс. Талантите ще си проличат. Подберете новия си екип и група по интереси.

 

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

До обед имате реални шансове да спечелите, да намерите нова пазарна ниша, да се обзаведете с неочакван покровител и спонсор. Една прибързано прекратена дейност е на път да се възроди. Може да ви се обадят хора готови да работят за реализация на личните ви проекти. Ще се радвате на приемане и разбиране. Идеите ви ще получат одобрение на едно място и финансиране на друго. Периодът от днес на обед до утре на обед е благоприятен за преместване в нов дом, за преустройство на работното място и офиса.

 

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Денят покрива вчерашните ви липси, дава възможност да решите болезнен и болестен проблем, да намерите пари за лечения, работни и лични проекти. В организма ни се задействат фините енергии. Срещите ви няма да са случайни, ще носят перспектива за бъдещето, но повече във финансовата област. Ден за среща на хората с дарби и идеи с техния мениджър или спонсор. До обед може да намерите и нужното ви лекарство или точния специалист. Денят е благоприятен за пътуване и гостуване.

 

 

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Не бъдете прекалено искащи и активни. Родените в първата декада може да загубят пари и позиции. Не позволявайте да ви увещават да постъпите по един или друг начин. Обмисляйте проектите си, подложете на проверка приятелските връзки, не теглете и не давайте заеми. Това, което купите или поръчате днес ще ви струва скъпо и може да не издържи теста за срок на годност. От обед до утре на обед не предприемайте рискови инициативи, особено във финансов аспект. Контролирайте емоциите, настройте се на самозащита.

 

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Денят ви носи предимства. Връщат ви стар дълг, оказват ви внимание където и да отидете. Ще се радвате и на спонсорски действия от страна на хора, които в миналото лично сте подкрепили. Намирате и нови източници на сила. Проблемът от днес на обед до утре на обед е, че ползите ви може да дойдат от опасни връзки. Не се движете в несвойствена среда. Пътувайте към места и хора, които познавате добре и с чиито добри и лоши страни сте свикнали. Този ден дава възможност да намерите търсеното убежище.

 

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Денят е проблемен повече за родените след 15 октомври. Не рискувайте излишно, но не пропускайте и благоприятната възможност да стопите ледовете с хората, които ви липсват, с които отношенията още на се изстинали или има още работа да се върши. До обед лесно се дава и получава финансова подкрепа. Нужно е толкова малко, за да се обединят и насочат в правилната посока общите интереси и амбиции. От обед до утре на обед се настройте повече на самозащита. Нищо важно да не се предприема.

 

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Днес на всички нива ще има опити да ви използват, да източват силите и банковата ви сметка тези, които допускате близо до себе си. Изискванията на родители и деца към вас се увеличават, но едва ли някой ще попита какво ви е нужно, какво ви тревожи и как да ви помогне. Не позволявайте на агресията да ви завладее. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Днес и утре Луната е в опозиция на Слънцето ви и на Марс от вашия знак. Разходите ви достигат критична точка.

 

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

До обед правите точен изстрел в посока на своя или чужда амбиция. Шансът да привлечете спонсори, нови работодатели или бизнес партньори е голям. Рекламирайте се по всички възможни начини. Следобед бъдете избирателни във връзките. Не се хвалете с намерения и постижения, особено ако не сте на познато място и не знаете кой какви намерения има към вас. Едно давещо чувство в гърдите е знак, че трябва да се обърнете към по-духовна храна. Ще ви хрумнат идеи, които е добре да реализирате по най-бързия начин.

 

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

За родените в последните дни на зодията късметът ще закъснее, но като цяло днес навлизате в един от най-силните си и успешни периоди. Ще намерите подход към всеки и ключ към всяка затворена врата. Чудесно е да се пренесете в нов дом или офис, при нов партньор или на място където може да съчетаете работа с удоволствията. Лесно ще направите желани от другите собствените си намерения. Ще убедите близки и спонсори да ви съдействат и да финансират проектите ви. Направете заявки за престижни участия.

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Ден на предвидени и непредвидени разходи, които в повечето случаи ще са и ненужни, ще ви вкарват в дългове и ще ви изпълват с неудовлетворение. Проблемите ще са повече за родените в първата декада. Вечерта се въздържайте от посещения на непознати и непривични места. Алкохолът е лош съветник. Не позволявайте намеси, не преотстъпвайте права и лична територия. Лесно ще се въвлечете в интриги и обстоятелства, за които ще плащате във времето напред. И в любовта едва ли ще ви провърви без подаръци и пари.

 

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Днес избирате между това да бъдете златната рибка за някого или сами да я хванете в мрежите си. До обед спазвате правилата, но след това до понеделник на обед може да бъдете изкушени и въвлечени в не съвсем законни дела, които обаче носят облаги и пари. И най-големият изкусител може да бъде изкушен в днешния ден. Мислете повече за семейството, дома и близките. Концентрирайте действията си в тесен кръг на приятелства и познанства. Контролирайте енергията и паричния си потенциал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!