дом Life style Хороскопът

Хороскопът

352
0
ДЯЛ

Овен

21 март – 20 април

 

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Уран. Денят се очертава рисков и неблагоприятен за начало на служебни промени и реформи. Не планирайте пътувания късно вечерта и утре рано сутринта. Не се изказвайте неподготвени и си пазете документацията. Сънищата ви подсказват какво трябва да се приключи, за да се даде възможност на нещо друго да се развива и работи за вас. Не правете забележки и не влизайте в излишни разправии. Вместо да привлечете може да отблъснете важните ви хора.

 

Телец

21 април – 20 май

 

Денят ще донесе промени в живота на хората, от които зависите, а това ще ви подтикне в следващите дни към решителни действия и начинания, които непрекъснато сте отлагали във времето. На всички нива действа вербалната магия. Който има нужната информация и дар слово ще се окаже по-силен в конкурентните битки. Добре е да предприемате дела и инициативи, които бързо ще приключат и до три дни ще ви донесат резултати и пари. Не споделяйте планове и намерения, действайте изпреварващо.

 

Близнаци

21 май – 21 юни

 

Денят е зареден с провокации. Конкуренцията ви оказва натиск, който може да ви принуди да споделите поверителна информация. С пълна сила действа вербалната магия. Бъдете максимално дискретни, премълчете, оставете враговете да се издънят, да кажат и направят това, което ще ги провали. Може да се очакват провокации, настройващи негативно околните. Не взимайте страна в спор, не се включвайте в непозволени игри. Този ден разбалансира силите и подклажда опасни огньове.

 

Рак

22 юни – 21 юли

 

Денят носи повече проблеми и рискове за родените в първата декада. Вероятни са издънки на работното място. Не споделяйте мисли и намерения. Бъдете внимателни с документи, бележки и квитанции. Не си подреждайте бюрото. Може да изхвърлите нещо, което още утре ще ви потрябва. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но още утре ще искате да се отървете от него. Ден на неточни преценки и неадекватни реакции. Обличайте се добре. Днес и утре не вадете зъб, ако може да го отложите.

 

Лъв

22 юли – 22 август

 

Днес думите ви удрят право в целта. Правите ход, с който не само ще изненадате, но и ще обезоръжите тези, които неумело ви атакуват и провокират. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. На враговете си пожелайте щастие и късмет някъде по-далече от вас. До вечерта очаквайте промени в отношенията и възможност да управлявате ситуация, която до момента друг е контролирал. Бъдете внимателни, повишава се рискът от провокации и престъпления. Не унищожавайте документация.

 

Дева

23 август – 22 септември

 

Излизате от труден период и правите крачка в нова посока. Ще убедите някой да ви съдейства, а друг да се откаже от водената тактика и политика. Бъдете внимателни в изказванията. Лесно може да се направят грешки, да се провокират околните към неизгодни действия и и инициативи. Ако не се чувствате силни в аргументите, не се изказвайте неподготвени. Използвайте парламентьори там, където искате да спечелите гласове и предимства. Работите за своя интерес, чрез подкрепата и съдействието, които оказвате на чуждия.

 

Везни

23 септември – 22 октомври

 

Днес и утре проблемите ви никнат като гъби. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Нещо в отношенията и действията ви на работното място ще се обърка и ще рикушира в дома. Не правете излишни коментари, особено ако не сте сигурни в информациите, с които разполагате. Може да бъдете употребени като лост и опорна точка за чужди амбиции и интереси. От голямо значение е да бъдете лоялни, да не издавате свои и чужди тайни, независимо какви изкушения ви се предлагат.

 

Скорпион

23 октомври – 22 ноември

 

Каквото си пожелаете ще се осъществи, но и може да ви провали, ако действате в нечий ущърб и вреда. Денят сбъдва благите пожелания, дава възможност да се съберете и разберете по спорни и неудобни въпроси. Печели този, който владее магията на словото. Не влизайте в преговори, ако не сте сигурни, че може да повлияете на чуждия избор в желаната от вас посока. Ще изживеете някакво приключение, което на първо време ще ви зарадва, но до дни ще ви огорчи, ще коства много нерви и пари. Счупен домашен съд е лош знак.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Грешките на другите ще работят за вас. Днес случайните реплики и необмислени изказвания на околните ще позволят да се ориентирате правилно в обстановката и да избегнете прибързани действия и инициативи. На всички нива действа магията на словото. Който не може да работи вербално ще се обърка, ще направи гаф и ще бъде отхвърлен, давайки шанс на хора като вас с бистра мисъл и реакция да се внедрят на овакантените позиции и да успеят. Една дума и реплика може да ви срине или направи победители.

 

Козирог

22 декември – 20 януари

 

Днес и утре печелят ловките и информирани играчи, хората които могат да използват една ваша дума или непремерен жест, за да задействат своята политика и да ви извадят от играта. Родените в първата декада са в по-рискова позиция. Не коментирайте делата на другите. Лесно може да ви бъде спретнат компромат. Не участвайте в мръсни игри, но може да стенете жертва на такива. Не планирайте рискови пътувания тази вечер и утре сутринта. Чак в неделя следобед обстановката ще се разведри. Играйте балансираща роля.

 

 

Водолей

21 януари – 19 февруари

 

Всяка дума, молба или обещание ще имат своята реакция в отношенията с околните и с природата. Внимавайте какво си пожелавате, за да не се изпълни и после да се чудите как да се отървете от него. И молбите ни за сняг може да ни докарат преспи. Замълчете, ако не сте готови с едно признание или обвинение. Някой около вас ще си изпусне нервите, ще каже и направи нещо, което ще ви осветли по въпроси, чиито отговори отдавна търсите или ви се въртят в главата. Имате два дни да прокарате амбициите си.

 

Риби

20 февруари – 20 март

 

Не предприемайте нищо съществено и не започвайте инициативи, които няма да приключите до вечерта. Избягвайте да влизате в единоборства. Не е нужно никому нищо да доказвате, особено ако сте слаби в играта на думите. Ден на вербалната магия. Печелят не само тези, които знаят и могат, но и тези, които владеят риториката на манипулацията и могат да ни убедят да направим ход, с който да им помогнат да успеят. Рекламата не признава закони и предписания. Бъдете внимателни в думи и дела.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!