дом Общество Хороскопът

Хороскопът

87
0
ДЯЛ

Овен 21 март – 20 април

 

Родените в първата декада да не бързат, да дават предимство на тези, които прокарват пътя и пъртината, които тестват новите възможности в новите условия. Трудно ще направите правилния избор сред вариантите, които се предлагат. На едно място ще успеете, но на друго ще се издъните. Постарайте се да се освободите от тежестите на миналото, от излишния баласт на неравностойните връзки. Помислете повече за личния си интерес. Пълнолунието в знака на Рака ще напълни чрез усилията ви чужда потребителска кошница.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Имате два дни на материални успехи, на възможности и предложения, които не се дават всеки ден и на всеки. Всичко предприето ще носи ползи. Отсвирвате конкуренцията и се внедрявате на престижна позиция. Печелите пари, власт и влияние. Свикайте семейния и професионален съвет. Взетите до утре на обед решения ще са във ваша полза и интерес. И колективните интереси ще са синхронни с вашите. Ще намерите кой да свърши неприятната работа, кой да ви направи услуга и да финансира замислите ви.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на неограничените възможности, стига сами да не се ограничавате и стопирате в желанието да угодите някому. Вземете инициативата в свои ръце, гонете си интереса, организирайте партньорски разговори и делови срещи и се старайте да заемете лидерските позиции. Това, което вчера е било невъзможно днес се предлага в изгоден вариант, при по-добри условия, цени и права на достъп. Контролирайте емоциите, не е време да се разсейвате с любовни авантюри. В тези дни може да заемете престижна пазарна ниша.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Пълнолунието противопоставя Луната от Рак на Слънцето от знака на Козирога. Като се добавят и пречупващите аспекти с Юпитер и Уран положението ви ще се усложни. Тази вечер не оставайте сами, не се поддавайте на меланхолията, оградете се с приятели и не позволявайте да ви оказват натиск. Семейните отношения са в дисонанс с професионалните. Една командировка днес и утре е ненавременна и ще носи повече главоболия отколкото пари, радости и сладости. Законът ви гледа под око, партньорът също.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Благодатен ден за личните ви амбиции. Привличате нови връзки, създавате нов екип, давате ход на нови лични и професионални инициативи. Което е било невъзможно вчера, днес се урежда с лекота и предизвиква овации. Вечерта се обадете на приятел, който преживява лична или душевна криза. Намерете време за всичко, от което ще зависи бъдещата ви дейност и търговска инициатива. Не оставайте на последно място и личните си отношения. Ще ви се отрази добре диета и умерено физическо натоварване.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Пълнолунието пълни и вашата потребителска кошница, стига да не се разсейвате с любовни връзки и прекалени емоции. Концентрирайте се над пряката си дейност, осъществете перспективни делови връзки и ще се похвалите с придобивки. Ще получите нужното съдействие, а обещаното финансиране ще дойде в началото на идващата седмица. Водете преговори и се ориентирайте към сделка с имот. Намерете нова база за лично и професионално развитие. Не употребявайте силни думи, парфюми и стимуланти.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Рисков ден за родените в първата декада. Днес и утре може да направите грешен избор и да налетите на хора целящи да ви обвържат и привлекат към личните си цели и интереси. Ще ви изкушават с обещания и екстри, за които ще се плаща с лихвите. Засилва се меланхолията. Тази вечер не оставайте сами и за утре не планирайте нищо, което може да ви затрудни и извади от релси. В момента работа и семейни отношения са противопоставени. Чуждо тяло и интереси правят опити да се вмъкнат в личната ви вселена.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес и утре ще постигнете максималното в своя кръг от приятелски и лични интереси. Чакайте заслужени и незаслужени награди и придобивки. Ще с обадят силни и можещи хора и ще ви включат в личната си програма. Това са дни на призив, на успешни професионални и творчески изяви, чрез които ще привлечете нужните благодетели и спонсори. Денят завърта за вас колелото на късмета, носи печалба от тотото на съдбата и ви поставя на точното място в подходящия момент. Възползвайте се от всяка предложена възможност.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Идват нови информации, позволяващи да си направите не само сметка, но и равносметка на връзките и възможностите в бъдеще. Навлизате в период на преосмисляне на отношенията. Добре е да се действа екипно днес и утре, а в петък да се гони повече личния интерес. Препоръчва се диета с по-малко течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената шлака. Изхвърлете и от живота си всичко вредно и ненужно. Не прекалявайте с думи, парфюми и стимуланти. Вечерта бъдете сред свои. Не се изолирайте независимо какво се случва.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Пълнолунието в знака на опозицията ви Рак задвижва планетарен кръст в хороскопа ви. Този ден може да сложи кръст на досегашните ви връзки и начин на живот. Колелото на съдбата ще се завърти, ще ви измъкне от невървежа в личен план, но може да ви постави в неблагоприятна професионална позиция. Възможен е и обратният сценарий. Трябва да си дадете сметка какво сте склонни да пожертвате и от кое няма да се откажете при никакви обстоятелства. Очертават се тежки битки за нови позиции в бизнеса и в обществото.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Един магичен предиобед, в който може да постигнете напредък в посока на личния си интерес, работа и бизнес. Задвижва се добре смазаният механизъм на приятелските връзки. Получавате преди другите информация, която ще ви помогне да направите правилния избор. Днес и утре може да изкачите връх в кариерата и личните отношения стига едното да не пречи на другото. Пътувайте, водете преговори на място. Такъв благоприятен шанс не идва често. Може да влезете в нов екип и в благодатна за развитието си среда.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Не само плувате във вълните на емоцията, но и заразявате околните с нея. Ден на артистичните и творчески начинания. Може да оберете овациите и да сключите изгодни договори. Това, което вчера е било пречка днес изиграва стимулираща и подкрепяща роля. Навлизате в един от силните си периоди за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Препоръчват се умерени физически натоварвания. Спазвайте диета и ще отслабнете на това пълнолуние, но пък може да напълните потребителската си кошница.

Неда Иванова, Монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!