дом Life style Хит на морето: Голи туристи – евтин чадър! Без бански на Златните...

Хит на морето: Голи туристи – евтин чадър! Без бански на Златните – 5 лв., с бански – 8

628
0
ДЯЛ

Туристи хвърлят банските, за да се сдобият с евтин чадър и шезлонг на морския бряг. Оказва се, че тези екстри са доста по-изгодни в зоната за нудисти в северната част на Златни пясъци, отколкото в останалата част на курорта. Гостите на плажа „Панорама“, които се пускат както ги е майка раждала, плащат по 5 лв. за сянка. Толкова струва и наемането на шезлонг.

Малко по на юг, където летовниците ходят с бански, цената на тези удоволствия скача на 16 лв. – по 8 за чадър и шезлонг, съобщава „Телеграф“.

Около 200 нудисти събират тен край Златните в началото на сезона, а в разгара на лятото винаги е препълнено. „Дано и тази година е така“, коментира Галин Герчев, който е председател на Българската натуристка федерация. „Панорама“ е единственият плаж на организацията, устроен и направен по европейските стандарти за нудизъм.

Той е охраняем, разполага с бар, душове и тоалетни – екстри, които липсват на повечето закътани места за голи туристи по родното Черноморие. Тук редовно се организират не само дневни забавления, но и вечерни нуди партита. Сред гостите има много варненци, както и натуралисти от Слънчев бряг, София, Бургас, чужденци от Русия, Македония, Франция и Германия.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!