дом Спорт Уайлдър прегази Стивърн за 90 секунди в защитата на пояса от WBC

Уайлдър прегази Стивърн за 90 секунди в защитата на пояса от WBC

403
0
ДЯЛ

Бяхме отвикнали да гледаме подобни епични битки в бокса, но ето, че романтиката в спорта се завърна с пълна сила, благодарение на Дионтей Уайлдър.

Носителят на пояса от WBC не даде никакъв шанс на претендента си – Бърмейн Стивърн, нокаутирайки го за по-малко от 90 секунди в Ню Йорк.

Късно снощи двамата излязоха в мач-реванш за титлата на Световния боксов съвет, след като през 2015 година се стигна до съдийско решение помежду им.

Уайлдър бе решен да препарира опонента си и изпълни своята закана, превръщайки първия рунд на двубоя в същинска канонада от удари в лицето и брадичката на Стивърн.

Наложи се дори главния съдия да се бори с шампиона, за да го усмири, тъй като съперникът му бе изпратен в несвяст край въжетата.

Веднага след мача Дионтейн Уайлдър отправи предизвикателство към Антъни Джошуа, както и британецът направи след битката с Такам в Уелс преди седмица. По всичко личи, че мачът между двамата шампиони в тежка категория е въпрос на доуточняване на дата и място. Битката със сигурност ще бъде епична.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!