Тодор Славков живее с жената на зам. -шефа на КПКОНПИ

Тодор Славков има нова жена до себе си. Внукът на Тодор Живков и син на олимпиеца Иван Славков е на път да засенчи баща си като плейбой. Малък Тошко с

Тодор Славков има нова жена до себе си. Внукът на Тодор Живков и син на олимпиеца Иван Славков е на път да засенчи баща си като плейбой. Малък Тошко се е впуснал в скандална връзка с жената до зам.-председателят на Антикорупционната комисия, известна като КП КОНПИ, Антон Славчев, съобщава „Уикенд”.
Само преди седмица името на Славчев също изплува в истерията „Апартаментгейт” с покупка на изгоден апартамент и тераса към него, но се оказа, че юриста е станал жертва на ловките схеми на половинката си в живота Зорница Тодорова.На практика, в новия апартамент на ул. „Нишава” в квартал „Хиподрума”, който е обект на засилен интерес от медиите от няколко дни, не живее Антон Славчев, а посочваната за негова половинка Зорница Атанасова, но не с него, а с любовника си! Оказва се, че именно Тодор Славков обитава купения доста изгодно апартамент с тераса с новата си засукана приятелка. Двамата дори смятали да узаконят отношенията си и да се оженят, донася пикантната светска клюка.
Атрактивната дама е успяла да се раздели със зам.-председателя на КПКОНПИ и да омотае в мрежите си Малък Тошко, твърди източник на „Уикенд“. Зорница поддържа отношения с наследника на Иван Славков поне от около година и половина и дори бе избрана за председател на партията на видния любител на алкохолни напитки „Напред, България”, макар да не е известно какъв политически опит притежава. Тя може да бъде забелязана даже и в парламента, а редакцията ни се натъкна на нейна обща снимка с лидера на „Воля” – бизнесмена Веселин Марешки, който също я познавал отлично.
„Антон Славчев бе безскрупулно изигран от ловката Зорница! Тя го вкара в този нелеп имотен скандал заедно с брат си. Всъщност, апартамента изобщо не е на Славчев и никога не е бил, а неин! Антон никога не е живял там. За сметка на това тя първо настани брат си, а сега живее в жилището с прословутата тераса заедно с Тодор Славков. Връзката им е официална, най-близките им знаят, но за пред обществото представят контактите си като просто служебни”, твърдят запознати.
Проверка на „Уикенд” установи, че действително в жилището живеят Тодор Славков и фамозната Зорница. Съседи разказаха, че двамата избягвали да се появяват заедно, но всички в кооперацията виждали, че почти всяка вечер Малък Тошко идва в апартамента. Зорница излизала рано сутринта, около 6,30 часа, а Славков обичал да си поспива и се „излюпвал” около 11 часа, когато напускал терена.
След като за апартамента се появиха първите медийни публикации, Зорница Атанасова набързо се изнесла от него. От няколко дни никой не се е появявал в имота, установиха на място репортерите ни. Оказа се, че скандалната дама има и дете, което също е преместено на друг адрес.
По информация на наш репортер, зам.-предсетателят на КПКОНПИ Антон Славчев обитава дома на родителите си. Той бил много разочарован от бившата си половинка, с която няма нищо общо отдавна, и заради която сега е в медийната вихрушка с евтините имоти. Деликатният интимен привкус на историята пък му връзвала ръцете и езика да обясни пред медиите за какво точно става въпрос, коментират бивши колеги на Славчев от ДАНС, който е излязъл в отпуск от срам.