дом Life style Русата Златка и Джизъса го раздават влюбени

Русата Златка и Джизъса го раздават влюбени

219
0
ДЯЛ

„Влюбени сме! Със Златка сме заедно от месец и не мисля, че правим нещо лошо. Държа да отбележа, че аз от половин година не съм с Есмер, а тя е разделена с Георги от близо 4 месеца. Докато излизахме в една компания с Георги, между мен и нея не е имало нищо. Любовта ни пламна впоследствие“, призна откровено Благой Георгиев, пише столичен таблоид.
Прясно разведеният футболист и Златка Райкова, която скоро развали годежа си с бившия си приятел, ММА боеца Георги Валентинов, са почти неразделни. Дори в момента новата светска двойка почива заедно в един от хотелите на Спа курорта Велинград.
Преди това Джизъса и сексбомбата посетиха родното Черноморие в компанията на приятели, а Благо изглежда, бързо се е сдушил с най-близката дружка на блондинката – гримьора Цецо Андреев, с когото често пуска общи снимки в социалните мрежи.
„Любовта не пита. И двамата са преживели много в това отношение и дано след толкова неуспешни връзки най-накрая са щастливи заедно“, надяват се близки на новосформираната двойка.
Снимка: Инстаграм