дом Криминале Роднини на изнасилени млади момичета обявиха награда от 100 000 лева срещу...

Роднини на изнасилени млади момичета обявиха награда от 100 000 лева срещу информация за престъпниците

73
0
ДЯЛ

Роднини на няколко изнасилени по един и същ брутален начин млади софиянки са обявили награда от 100 000 лв. за информация, която може да помогне за разкриването на двама жестоки изнасилвачи. Това твърдят пред „24 часа“ адвокати на жертвите.

Нападенията в кв. “Хладилника” са извършвани предимно около 19 часа вечерта. Близо до набелязаните жертви по улиците спирал по непотвърдени данни джип БМВ. От него изскачали двама маскирани, грабвали девойката и я откарвали в храсталаците около трамвайното депо в “Красна поляна”.

Там, единият изнасилвал момичето и еякулирал в устата му, докато другият я държал. След това ролите се разменяли. След сексуалните гаври, двамата бутали пари в ръцете на момичетата и им казвали да вървят напред, без да се обръщат. Така се подсигурявали от евентуално снимане или запомняне на регистрационните номера на джипа.   Отвлечените и изнасилени момичета в момента на престъплението са били на около 20 години. Те са от кварталите „Белите брези“ и „Западен парк“. Не се подавали жалби в полицията, защото се страхували от отмъщение.  Затова роднините им са избрали варианта с голямата награда за залавянето на бандитите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!