дом Life style Рачков и Мария Игнатова са подновили отношенията си

Рачков и Мария Игнатова са подновили отношенията си

448
0
ДЯЛ

Водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков отново се събраха, но връзката им е отворена във всички посоки.

Според запознати двамата са подновили отношенията си преди няколко седмици, но това е повече в името на децата, които са много добри приятели. Иначе всеки от тв знаменитостите си има своите забежки. Мария преди време бе изловена да се натиска с актьора Кристиян Милатинов, с когото играе в „Полицаите от края на града“. Самият Крис категорично отрече да е във връзка с нея, пише в. „Телеграф“.

Близки до Мария и Рачков споделят, че двамата след раздялата били в обтегнати отношения, но напоследък силно ги затоплили. Тя била забелязвана все по-често в къщата на Рачков в затворения комплекс край Панчарево.

Случва се понякога да прекарват заедно уикендите с децата. Синът на Игнатова – Виктор, и детето на Рачков – Митко – младши, се разбират отлично. Част от грижите за Виктор били поети от баща му Петко Димитров, който обръщал еднакво внимание на двамата си синове.

Игнатова и Рачков също полагали доста усилия във възпитанието на момчетата. Понякога през ваканцията майката на водещия поема грижите за двете момчета.