Пуснаха от ареста българина, обвинен, че насилвал 8-годишната си дъщеря в Берлин

30-годишният българин Димитър Д., който беше арестуван преди дни по подозрения, че е насилвал 8-годишната си дъщеричка в немската столица Берлин, е пу

30-годишният българин Димитър Д., който беше арестуван преди дни по подозрения, че е насилвал 8-годишната си дъщеричка в немската столица Берлин, е пуснат на свобода, информира “Билд”. Не е предявен иск за удължаване на ареста на мъжа, тъй като се предполага, че няма опасност той да се укрие или да избяга.
Димитър бил арестуван, след като 8-годишната му дъщеря споделила в училище за преживяното. “Нормално ли е това? Твоят баща прави ли така”, попитало детето своя приятелка.
Момиченцето разказвало 2 часа пред социалните служби какво се е случвало, след като майка й я завела. 8-годишното дете се оплакало и от болки в бедрото.
“Той ми обеща, че ще спре. Каза, че ще престане”, крещяла майката на детето при ареста. Тя знаела за случващото се, но забранила на момиченцето да споделя с някого за това.
Семейството има още 2 деца – по-малко момиче и още едно по-голямо момиче. Според информация на “Билд”, трите деца са взети от родителите им и за тях се грижат социалните служби.