дом Политика Пресаташето на ДПС катастрофира, възмути се от пътищата във Фейсбук

Пресаташето на ДПС катастрофира, възмути се от пътищата във Фейсбук

165
0
ДЯЛ

Директорът на пресцентъра на ДПС Велислава Кръстева и кандидат за депутат – водач на листа в Плевен е претърпяла вчера ужасяваща катастрофа.

Инцидентът става, след като на необезопасения склон на Търговище автомобил се врязва в нейната кола. Велислава Кръстева оцелява благодарение на предпазния си колан и Божията намеса, но има травми по тялото.

Ето какво сподели Кръстева в социалната мрежа:

„Скъпи приятели, вчера вечерта претърпях тежък инцидент – катастрофа. Това е от онези критични моменти, в които на човек му се налага да си направи много бърза равносметка за това как живее и как иска да живее. Катастрофата се случи на разклона на Търговище, при OMV, което място се оказа с много висока концентрация на тежки пътни инциденти. Само час по-късно на същото място загинаха двама души.

Днес съм добре, спрямо това, което можеше да се случи… най-лошото… Искам специално да благодаря на екипа на Център за спешна медицинска помощ Търговище, на д-р Тунчер Кърджалиев, областния председател на Търговище Хамди Илязов и цялата организация на ДПС Търговище, на г-жа Емине Якубова, на Танер Али, Младежко ДПС Търговище.

Специални благодарности на екипа на проф. Любомир Спасов – Унивеситетска болница „Лозенец“. Специални благодарности на г-н Павел Димитров, изпълнителния директор на Лев Инс АД, който оказа пълно съдействие, включително и благодарност за готовността му да изпрати и медицинския хеликоптер на Лев Инс.

Благодаря за подкрепата на всички мои приятели в ДПС Плевен и специално на областния председател Енгин Кючуков, на Младежко ДПС община Плевен и на Денка Василева.

Благодаря на Председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и екипа на Централния изборен лъч – Филиз Хюсменова, Йордан Цонев, Илхан Кючук. Благодаря на Теми и Хабил!

Благодаря на моето семейство и моите приятели. Съжалявам много, че толкова много изплаших всички ви. Уверявам ви – всичко ще бъде наред!

Но също така ви уверявам, че така повече не може да продължава. Убийствени пътища, убийствена бедност… На България трябва спасителен план!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!