дом Скандали Пребитият от турски граничари: Единият ме удряше по гърба, другият в бедрата...

Пребитият от турски граничари: Единият ме удряше по гърба, другият в бедрата и краката, бях като парцал… заради един пропуснат печат

1617
0
ДЯЛ

 

Българинът, който беше пребит брутално на граничен пункт „Лесово“ от турски граничари, е имал проблем с печат и по тази причина не е успял да влезе в южната ни съседка. Това разказа той в ефира на Нова телевизия.

Припомняме, че вчера прокуратурата съобщи за кърваво меле на ГКПП „Лесово“, където турски граничари от „Хамзабейли“ смляха от бой българин на наша територия.

„Бяхме на дестинация „Излизане“. За да излезеш, трябва да минеш през 4 гишета. Наредихме се на първо гише, изчакахме си реда. Там снимат номера на колата и самия автомобил. Пропуснаха ни, отидохме на второто гише, където проверяват паспорти. На последното четвърто гише беше жена митничарка и вътре имаше трима граничари, които пиеха чай и пушеха цигари. След като ни обработиха документите, тя отвори прозорчето на гишето и ми каза „Бай,бай“. Посочи ми, че имам право да напусна Турция, разказа брутално пребитият сънародник, който пожела да остане анонимен. „Докато чакахме реда на гише дезинфекция на влизане в България вратата се отвори внезапно и получих силен удар в лявото око. След като бях ударен ми се вкопчиха няколко ръце и ме издърпаха насила навън. Видях хората, които пиеха чай и пушиха цигари в гишето. Крещяха „юрум, юрум“ и сочеха към турско. Единият ме удряше по гърба, другият в бедрата и краката, бях като парцал, дрехите и бельото ми бяха разкъсани“, разказва потърпевшият.

„Момичетата на гише „Дезинфекция“ се уплашиха и излязоха. Те разказаха, че това не е първият подобен случай. Оказва се, че са пропуснали да ударят някакъв малък печат, който посочва, че колата трябва да напусне. Просто грешката е тяхна. Лявото ми око е засегнато много силно, имам разкъсване от вътрешната страна на устната, отронено парченце от зъб, дясната ми ръка беше на няколко пъти силно извивана“, посочи той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!