дом Свят Почина един от любовниците на принцеса Даяна

Почина един от любовниците на принцеса Даяна

205
0
ДЯЛ

Един от любовниците на принцеса Даяна – Оливър Хор, почина на 73-годишна възраст от рак.

Хор и Лейди Ди имаха връзка през 90-те години, макар че той никога не го признава публично. От всички извънбрачни връзки на принцесата, (с Джеймс Хюит, Джеймс Гилби, Уил Карлинг и Доди ал Файед), британските медии определят Хор, който е търговец на произведения на изкуството, като най-елегантен и привлекателен от всички.

Навремето Даяна била много развълнувана от срещите си с него и дори казала на довереното й лице – Баукер, че „мечтае да живее в Италия с красивия Хор“. Въпреки това, Оливър, който имал три деца и съпруга, не бил склонен да остави жена си. Тогава той бил и близък приятел на принц Чарлз, съпруг по онова време на Даяна.

Даяна дори го вкарва в двореца Кенсингтън в багажника на колата. Охраната обаче го хваща гол, криейки се зад едно дърво, в момент, когато се опитва да се измъкне. След като връзката между принцесата и Хор приключва през 1994 година, Даяна започва да звъни често в дома на Оливър в Челси. По настояване на съпругата си, Хор се свързва с полицията, която иска да се направи разследване относно анонимните позвънявания в дома им. Органите на реда откриват, че 300-те обаждания са направени от двореца Кенсингтън, а други от телефонни кабини, в района на Кенсингтън. По-късно от полицията съобщават, че разследването, относно обажданията, е приключило „по молба на г-н Хор“.

В едно от своите интервюта през 1995-а Даяна признава, че е звъняла на Оливър и това е било „в период от 6 до 9 месеца на няколко пъти, но със сигурност не е било настойчиво“.

Източник: woman.bg