дом Life style Полиция блокира фолк певицата Джена, заради обирджиите на банкомати

Полиция блокира фолк певицата Джена, заради обирджиите на банкомати

550
0
ДЯЛ

Беше проверка заради случая с обирджиите на банкомати. Продължи около 20 минути. Спряха музиката, но това е нормално заради уважението към държавните органи. Това разказа фолкфурията Джена във връзка със среднощна акция на тежковъоръжени полицаи в най-оборотната пернишка дискотека, в която тя е била на участие. Униформените нахлули в момент, в който тя тъкмо излизала да изпее първата си песен за вечерта.

Диджеят бил принуден незабавно да спре музиката, танцуващите замръзнали на място, а над 20 униформени започнали масово претърсване на посетителите. Ченгетата светкали с фенерчета и проверявали личните карти на всички посетители. „Хората изчакаха търпеливо. След това купонът продължи. Участието ми мина прекрасно, дискотеката беше пълна и хората много се забавляваха”, добави певицата.

След като проверили абсолютно всички, полицаите си тръгнали, без да открият издирваните лица. Не е имало задържани, тъй като всички присъстващи представили лични карти.

24България припомня, че Кирил Йорданов-Джонката, Тодор Богданов-Маймуната и Кирил Микев се издирват от няколко дни, след като удариха машина за пари в Сапарева баня и успяха да се изплъзнат след гонка с полицията през гори и черни пътища в региона. Заради това цял Перник остана блокиран през уикенда. Униформените проверяваха почти всички преминаващи автомобили, спираха пешеходци по улиците и нахлуваха в още няколко от известните заведения.

Според  разследващите тримата бегълци се крият в града и околностите му, не са правили опит да напуснат пределите на страната. Освен за обира в Сапарева баня, те са заподозрени и за серия подобни грабежи на банкомати на територията на Югозападна България. Единственият задържан е игралият роля на отцепка 34-годишен Господин Динев, който днес ще бъде изправен пред съда в Дупница. Прокуратурата иска постоянното му задържане в ареста.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!