дом Криминале Подробности за разстрела на Петър Христов, фаталните изстрели са от снайпер

Подробности за разстрела на Петър Христов, фаталните изстрели са от снайпер

268
0
ДЯЛ

Куршумите са били четири, един е пронизал жертвата в гърдите, друг в шията, а трети – в главата

 

Дългогодишният шофьор на показно разстреляния бизнесмен Петър Христов е бил пряк свидетел на ужаса, съобщава агенция Блиц. Той паркирал колата на Христов пред офиса му, а веднага щом слезли, куршумите започнали да свистят. Шофьорът чул четири куршума, а според него един е пронизал жертвата в гърдите, друг в шията, а трети – в главата.

По информация на Канал 3 са разпитани още свидетели. Те видели как Христов пада на земята след изстрелите. Служителите му обаче не са видели стрелеца, което от своя страна означава, че най-вероятно е стреляно със снайпер. Христов е паднал в ръцете на дългогодишния си шофьор, който веднага го откарал в болницата, но там бизнесменът е издъхнал.

Бизнесменът Петър Христов е убит със снайпер, съобщиха добре информирани източници на Канал 3. Стрелбата не е от близо. Стреляно е от висока постройка, съседна на сградата, в която се помещава офисът на фирма „Лактима“ ЕАД, производител на айрян „Балкан“.

Стрелбата е извършена от ъгъл, с цел по-голяма видимост.

Разпитът на свидетели в СДВР продължава и в момента.

49-годишният бизнесмен Петър Христов бе убит тази сутрин.

Инцидентът стана минути след 10:00 часа на столичната улица „Ралевица“, която минава през кварталите „Бояна“ и „Манастирски ливади“.