дом Криминале Откриха мъж с пръснат череп в необитаема къща в Айтос

Откриха мъж с пръснат череп в необитаема къща в Айтос

255
0
ДЯЛ

Според разследващите, смъртта на 71-годишния Асен Пуров е настъпила в ранните часове

 

На първия етаж в необитаема къща на ул. „Алеко Константинов“ 45 в Айтос е намерен убит 71-годишен мъж. Това съобщи Флагман.БГ, като се позова на източник от мястото на престъплението.

Информацията до органите на МВР е подадена от местен човек, който около 15:30 ч. се прибирал след работа у дома си и ползвал двора на същата къща, за да паркира личния си автомобил. Сякаш по ирония на съдбата съседът, като никога досега, решил да надникне в коридора на първия етаж. Сторило му се странно, че входната врата е отворена и може някой да е опитвал да краде от имуществото вътре.

Къщата от доста време била изоставена от собствениците й. В коридора айтозлията видял трупа на своя съгражданин Асен Пуров. Разпознал го веднага и алармирал комптентните органи.

Според друг източник от започналото веднага разследване бившият работник от общинското БКС–Айтос е убит по особено жесток начин – главата му е блъскана многократно в стената. Пуров лежал в локва кръв.

При извършения оглед на място се е установило, че убийството е извършено в ранните часове снощи.

Изяснява се с кого се е срещал възрастният човек и защо се е стигнало до смъртта му. Мъртвият бил беден, прехранвал се от малка пенсия и нямал никакви рискови контакти, които да доведат до фаталния край.