дом Life style Новият Ант-Мен е едно типично семейно забавление

Новият Ант-Мен е едно типично семейно забавление

309
0
ДЯЛ
Филмът определено е подходящ за всички членове на семейството

Да, това е поредният филм от света на Marvel и честно да си признаем, започва малко да ни идва в повече, че всяка година излизат по 3-4 кино-екранизации на комикси. Вече е факт, че живеем точно в тази епоха на киното и макар понякога да има добри попадения, леко започва да ни омръзват филмчетата за супер герои.

Но, ако оставим златната кокошка на Холивуд за миг настрана, „Ант-Мен и Осата“ се оказва едно добро занимание за цялото семейство.

Филмът е лишен от по-циничните шеги, което е крачка към класическите комедии от преди времето на „Американски пай“. Темата със секса е оставена малко да почине и това се отразява добре на целия сюжет и настроението в киносалона.

Едно от задължителните условия, според нас, е филмът да се гледа на 3D, защото само така ще можете да асимилирате най-добре случващото се. Все пак за непросветените ще кажем, че комикс-героят Ант-Мен има способността да се смалява и уголемява прекомерно. В цялата динамика на действието няма да сте толкова впечатлени, ако събитията се развиват само в двуизмерното пространство.

По-младите зрители е прекалено възможно да не оценят участието на фигури, като Мишел Пфайфър, Лорънс Фишбърн и Майкъл Дъглас, но онези, родени преди 90-та, ще се почувстват приятно от поредната им среща с тях. Това е още една от причините да смятаме, че в „Ант-Мен и Осата“ има по нещо за всяка възраст.

Предупреждаваме ви, че надали филмът ще ви спечели до такава степен, че да ви стане любим, но със сигурност няма да скучаете, докато децата ви гледат в захлас.