дом Life style Новата „Мис България“ Тамара Георгиева е категорична: Красива съм!

Новата „Мис България“ Тамара Георгиева е категорична: Красива съм!

1797
0
ДЯЛ

Новата „Мис България“ Тамара Георгиева е категорична: Красива съм!
„Изненадана съм от голямата простотия на хората“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия носителката на короната, като допълни, че се смята за много красива. Тя обясни, че мъжете се обръщат след нея на улицата.
Тамара Георгиева разказа, че помагала в семейния бизнес, който е свързан с порцелан и стъкло, а от малка имала изяви на модния подиум, като участвала в благотворителни конкурси.
„Сама реших да участвам в конкурса. „Мис България“ е мечта за мен от малка. Аз съм човек, който много разчита преди всичко на себе си, имам подкрепата на моите близки и много се радват на моите успехи“, заяви Георгиева. По думите й имало много хора, които веднага се свързали с нея и й писали за успеха.
Най-красивата българка няма да се занимава с конкурсите, може би само като жури, защото искала да се развива като дизайнер.
„Красивите и интересни хора винаги са обект на внимание, на лоши думи, винаги има хора, които да кажат лошо и да извадят от теб черти, които да го подсилят. Това са хора които очевидно по цял нямат друга работа и седят във Фейсбук и са много хора които завиждат. Когато се явяваш на такъв конкурс“, допълни още „Мис България“.
24bulgaria.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!