дом Без категория Мутра бие надзиратели в български затвор!

Мутра бие надзиратели в български затвор!

307
0
ДЯЛ

Пореден брутален екшън с участието на Стефан Емилов-Мачката е имало във врачанския затвор. Известният местен престъпник излежава там 6-годишна присъда за куп нарушения на закона.

Миналия петък 26-годишният бандит отново се дрогирал до безпаметност и изпочупил телевизор и плейстейшъна на своите съкилийници. Затворниците подали сигнал на надзирателите и веднага при тях дошли дежурният офицер Пламен Николов и полицаят Милен Младенов. Двамата се опитали да озаптят

Мачката, но той започнал да псува Николов и ударил надзирателя. Незабавно е било повикано подкрепление и спрямо дрогирания затворник били използвани помощни средства, което на разбираем език означава, че е бил пребит като куче.

Това е поредният инцидент със Стефан Емилов. Досега той няколко пъти пребива други осъдени и въпреки това се ползва с привилегии при престоя си зад решетките. Буди недоумение защо не се спазва протокола, при който затворник, създаващ напрежение, задължително се мести в друго изправително учреждение. Мнозина намират оправдание за бездействието на директора в приятелските отношения между шефа по режима Румен Вачев и бащата на бандита – д-р Емир Петров-Душата, който от дълги години е директор на дирекция „Здравен контрол“ в РЗИ Враца.

Любопитното е какво още трябва да направи Мачката в затвора, за да бъде преместен в централния софийски затвор или в Белене.

Източник: bulnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!