дом Life style Моника Валериева – новото гадже на световния дизайнер Филип Плейн

Моника Валериева – новото гадже на световния дизайнер Филип Плейн

764
0
ДЯЛ

Плеймейтката Моника Валериева скандализира за пореден път социалните мрежи. Този път тя сподели снимка, на която е в секси поза заедно със световноизвестния немски дизайнер Филип Плейн. Нейните почитатели вече се питат това ли е новият мъж в живота й?

Двамата позират до басейна в имението на Плейн. Минути, след като кадърът беше качен, красавицата го изтри от инстаграм. До преди няколко месеца Моника беше сгодена за катарски бизнесмен, който се оказа женен.

В момента брюнетката е заедно с германеца в къщата му в Кан. Тя е отпрашила натам преди 5 дни. Не е ясно кога и къде Моника е успяла да оплете в мрежите си топергена. Секс позата му с нашенката обаче е истинска изненада, тъй като доскоро той бе обвързан със супер красавицата Морган Осман. Загадка засега е и дали Валериева е станала причина Плейн да скъса с приятелката си.

Както е известно допреди няколко месеца Моника бе сгодена за богаташ от Обединените арабски емирства. Скандал помежду им обаче провали планираната сватба, а Валериева върна годежния пръстен. Световноизвестният дизайнер е прочут с това, че сменя официалните си любовници поне два пъти в годината. Неофициалните са друга и доста по-дълга тема… Затова злите езици предполагат, че и Моника ще бъде прелъстена и изоставена, след като милионерът й се насити. Миналата година Филип Плейн бе интимен и с бившата си пиарка – румънката Андреа Сасу. Дори й предложи брак, но напълно очаквано тя не успя да стане г-жа Плейн. След нея дойде ред на Морган Осман, като явно и тя вече е просто име в дългия списък със завоевания на плейбоя.

В този ред на мисли е малко вероятно Моника Валериева да превземе новостроящото се имение за 27 милиона евро предградие на Лос Анджелис – Бел Еър. Брюнетката от Дупница обаче е втора цигулка сред БГ-любовниците на световноизвестния дизайнер. Не е тайна, че първата, която успя да го прелъсти, е Николета Лозанова.