дом Life style „Мис България“ Тамара Георгиева стана „Мис Планет“

„Мис България“ Тамара Георгиева стана „Мис Планет“

270
0
ДЯЛ

„Мис България“ 2017 Тамара Георгиева стана новата „Мис Планет“. Новината съобщи красавицата във Фейсбук.

Победата на Тамара Георгиева на конкурса миналата година породи остри реакции в социалните мрежим. Задаваха се въпроси какви са критириите на журито, а някой дори писаха, че са изненадани, че се толерират филърите и силикона.

Международният конкурс за красота се състоя в Тбилиси, Грузия. Тамара се съревновавала с още 34 претендентки. Конкурсната програма е била в три етапа – по бански, с национален костюм и гала вечер.

Известната телевизионна водеща Миглена Ангелова поздрави българката за победата в социалните мрежи.

През ноември миналата година Тамара Георгиева стана обект на нападки и множество коментари по свой адрес, след като грабна короната на конкурса „Мис България“. Много хора не бяха съгласни с избора на журито, а нейната визия предизвика масово недоволство. Според миската тези реакции бяха предизвикани от завист.

„Те дори не ме познават. Те не знаят каква душа имам, какво сърце и какви каузи съм готова да поемам. И аз не съм грозна в никакъв случай“, заяви тогава 24-годишната Тамара Георгиева.

През 2016 г. конкурсът в Грузия също бе спечелен от българка. Преди две години в Батуми „Мис Планет“ стана Марина Войкова. На конкурса Марина представи национална носия от родния си шопски край, създадена от дизайнерката Мариета Славчева.