МЕГЗ без книжка зад волана, удари кола и рани възрастна жена

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, прочула се напоследък с драматичните си обяснения в любов към задържания транспортен бос Румен Рончев, катастроф

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, прочула се напоследък с драматичните си обяснения в любов към задържания транспортен бос Румен Рончев, катастрофира в родния си град Раковски. Тя шофирала луксозния джип “Мерцедес ML” без книжка, не спряла на стоп и се натресла в хонда. 71-годишна пътничка във втората кола е била откарана в болница за наблюдение. Пробите за алкохол на 28-годишната Мегз и водачът на пострадалия автомобил, който е на 74 г., са отрицателни.

“Свидетелството на Каканашева е временно отнето заради предишно нарушение на закона за движение. Произшествието в Раковски е отработено по административен ред. Съставен й е акт”, обясниха от полицията.

Каканашева е под гаранция от 10 000 лева, тъй като заедно с любимия си Рончев и братовчед си Антон Лесов е обвинена в застрахователна измама. През септември м. г. била инсценирана кражба на лизинговия мерцедес на Мегз, оценен за 98 000 лв. Колата обаче е открита по-късно в двора на Лесов, който пък е на свобода с подписка. Транспортният бос Румен Рончев все още е в ареста. На всяко заседание за обжалване на мярката му за неотклонение дизайнерката издебва удобен момент, за да му каже, че го обича. Юристи определят изпълненията й в съдебните зали като “сапунка” от типа “Дързост и красота”.