дом Криминале „Майбах“-ът на Баневи бил подпален три часа след изтичане на застраховката му

„Майбах“-ът на Баневи бил подпален три часа след изтичане на застраховката му

315
0
ДЯЛ

„Майбах“-ът беше запален само 3 часа, след като изтече застраховката му“. Това заяви Николай Банев, чиито гараж бе подпален тази нощ и 7 автомобила изгоряха.

„Това е пожар №5. Там има автомобили на различни фирми. Слава богу, че са били само 7 автомобила. Защото има случаи, когато са били и по 20, тъй като халето е много голямо. Има гуми –  зимни, летни, акумулатори. На това отгоре пазачът, който е възрастен човек, също сложил там количката си и тя изгоряла“, разказа Банев, цитиран от ПИК.

„Но това е комбинирана работа. В 12.00 часа изтича застраховката на най-скъпата кола –  „Майбах”-ът, а той е подпален в 3.00 часа. А е застрахован. Другите мутри не са биз-бизе със застрахователя. Значи кой може директно да бърка в системата на застрахователите. Там имаше и камион, и различни микробуси, защото те са на различни фирми. Въпросът е, че този път нещата вече отиват за честта на пагона. Вече стана твърде много – беше VI-то, сега II-ро. Тоя път ще изскочи заекът“, обясни още кандидат-президентът от последната кампания.

„Все още не зная нищо. Зная това, което знаят всички“, допълни съпругата му Евгения Банева. „Снощи ми звъннаха към 3.20. Само това казаха – че има голям пожар в паркинга. Казаха да тръгваме натам. После ми звънна един от нашите шофьори и каза, че там не може да се влезе от пушилка и дим. Това са три големи халета, където държим разни документации, коли. Всъщност е изгоряло халето, в което са били колите“, обясни Евгения Банева пред ПИК.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!