дом Общество Любовницата на футболния гений Мартин Петров го ограбила! Не банката, а Ирина...

Любовницата на футболния гений Мартин Петров го ограбила! Не банката, а Ирина задигнала 4-те милиона

1425
0
ДЯЛ

Футболната звезда от близкото минало Мартин Петров, който миналата седмица подаде сигнал, че от банковите му сметки липсват близо 4 милиона лева, е станал жертва на дръзка финансова измама от собствената си любовница. Това разкрива най-тиражният вестник в България „Уикенд“, позовавайки се на източници от банката, която съхранявала спестяванията на Петров.
Двамата поддържали интимни отношения от доста време, а от 8 месеца банкерката Ирина Аткова оперирала със средствата му.
„Петров е подписвал всички документи, а част от преводите са направени с електронния му подпис в „УниКредит Булбанк“. Ако не е искал да прави това, то е бил подведен. Имал е доверие някому и е подписвал документи, без да чете“, коментират информатори на седмичника.
Източници на „Уикенд“ добавят, че заради любовната афера с банкерката съпругата на Марто – Ралица, го зарязала и с двете си деца се установила да живее в Лондон.
„Мартин няма развод с жена си, но двамата са в обтегнати отношения заради въпросната любовна история. Оше преди време Ралица предупреди мъжа си, че Ирина ще го ограби и ще го зареже. Уви, тя се оказа лош пророк“, коментират близки до Мартин Петров. Той и банкерката били в интимна близост още от 2007 година.
„Отрупваше я със скъпи подаръци. Тя караше уникалния му спортен „Нисан“ за 200 000 лева, носеше скъпи дрехи и бижута, купени от Марто. Той дотолкова и повярвал, че й поверил електронния си подпис и й е дал правомощия да оперира вместо него с финансите му. Тя обаче успя да го ограби и едва ли Мартин ще успее да получи парите си от банката – нищо че Ирина е била служител на „УниКредит Булбанк“, пише още единственият вестник в България с тираж над 100 000 бр.
24bulgaria.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!