дом Life style Лице от БНТ заема мястото на Анна Цолова в сутрешния блок на...

Лице от БНТ заема мястото на Анна Цолова в сутрешния блок на Нова ТВ

553
0
ДЯЛ

Сутрешният блок на Нова телевизия ще има нова водеща. Мястото на излязлата в „творчески отпуск“ Анна Цолова, ще заеме
едно от най-разпознаваемите лица на БНТ – Аделина Радева, съобщи „Медияпул“. Радева води публицистичното предаване
„Още от деня“ в обществената телевизия, както и новините. Последната й изява в БНТ ще е в събота, когато ще води централните новини.
Поредният тв „трансфер“ все още не е потвърден официално от двете медии. От Нова телевизия твърдят неофициално, че документите на Радева ще бъдат подписани в понеделник, когато ще бъде официално обявено присъединяването й към екипа на телевизията. Появата й в „Здравей, България“, обаче се очаква да стане по-късно, тъй като телевизията обмисля промени в сутрешния си блок, който от лятото насам е с един водещ – Виктор Николаев.
Засега телевизията не дава информация какво се случва с новия лайфстайл проект на Анна Цолова, който бе посочен като мотив за свалянето й от екран преди старта на есенния телевизионен сезон, допълват от онлайн изданието. Засега Цолова е в творчески отпуск. Това бе втората промяна в Нова тв само за месец. Точно преди Цолова от телевизията бе освободена и шефката на новините и актуалните предавания Дарина Сарелска.
Отсъствието на Цолова пък стана задочен повод депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров да подаде оставка, тъй като си позволи в ефир да предупреди Виктор Николаев за въпросите, които задава и да му напомни, че, „столчето“ на екранната му партньорка е празно.
Междувременно бившата шефка на БНТ Вяра Анкова пое новините на Нова телевизия, след като приключи вторият й мандат в обществената телевизия. В екипа си тя взе и Данаил Чипев, който оглавяваше дирекция „Информация“ в БНТ по нейно време.
Снимка: БНТ