Каракачанов: Като на Сидеров не му харесва коалицията – става, сдава и си заминава

Някои колеги като Волен Сидеров вместо да си зададат въпроса защо стигнаха дотук, се опитват да омаловажат постигнатото от ВМРО. Това каза в сутрешния

Някои колеги като Волен Сидеров вместо да си зададат въпроса защо стигнаха дотук, се опитват да омаловажат постигнатото от ВМРО. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът и лидер на “войводите” Красимир Каракачанов.
Нямам намерение да лекувам този или онзи. Ако някой смята, че е дошло времето да напуска коалиция Обединени патриоти, да бъде така добър да го направи. Няма да си губя времето да отговарям на обвинения и да ставам звероукротител. Още миналата есен свалих синята каска. Не мога да отговарям на хора, които не знаят какво искат, заяви Каракачанов.
Няма смисъл да си говоря със Сидеров. С тона, който държа по време на цялата предизборна кампания, нещо се скъса. Когато нещо се скъса, е трудно да го вържеш после. Като не му харесва коалицията на Сидеров – става, сдава и си заминава. Няма как да работя с някого, който 40 дни хвърля обиди и клевети на наш гръб. Това не го разбирам като коалиционна култура. Насила хубост не става – ако някой иска да се развива самостоятелно, му пожелавам успех, подчерта лидерът на ВМРО.
По думите му на този етап няма никакви основания за предсрочни избори и правителството ще изкара пълен мандат.