дом Life style Как една 21-годишна красавица стана милионерка

Как една 21-годишна красавица стана милионерка

1852
0
ДЯЛ

Докато певицата Селена Гомес е на първо място в Инстаграм с най-много последователи за 2017, а Бионсе и Кристиано Роналдо с най-харесвани снимки, едно не толкова известно момиче, печели приза за най-гледани истории (кратки клипове в Инстаграм) в социалната мрежа.
Тя се казва Елеонора, но е по-известна като Леле Понс, родена във Венецуела, днес живее в Маями.
Леле Понс е всестранно развита личност.
Понс е модел, комедийна актриса и влогър в Youtube. Младото момиче дори има своя марка и сделка с голяма козметична компания, която да разпространява продуктите й. По-рано тази година (2017) тя бе част от едно от модните дефилета на „Долче и Габана“, както и бе член на журито, което избра Мис Свят 2017.
В Инстаграм тя има над 20 млн. последователи. „Бизнес инсайдър“ пише, че състоянието й е 3 млн. долара.
Леле става известна благодарение на своите кратки, но забавни скечове първоначално в сайта Vine, но по-късно тя започва да споделя видеата си в Youtube.
На 5 години тя и семейството й се премества да живеят в Маями. Когато завършва училище, Понс вече се занимава със снимане на видеа. Основните теми на клиповете са отношенията с родителите, любовта и разделите. Това, което я отличава е, че пречупва всичко през хумора.
През 2015 г., тя е обявена от сп. Time за най-влиятелната личност сред тийнейджърите. Тогава е само на 19 години. На следващата година тя отново попада в класацията на списанието, но за 30-те най-влиятелни личности в интернет.
След като завършва училище, Понс се мести отново – този път в Лос Анджелис, където започва да се занимава още по-сериозно с комедия.
През 2016 г., тя споделя в интервю, че първото нещо, за което мисли е:
„Как ще зарадвам последователите ми, какво ще е следващото ми забавно видео, в което ще разкажа нещо интересно, но и смешно“.
След като платформата Vine спира да работи през 2017 г., Понс става активна в Youtube, където вече има над 1 млн. последователи, следящи нейните видеа.
Част от работата й включва множество от пътувания из страната и света. Тя обича и танците – страст, която демонстрира в някои от клиповете си. Освен всичко останало, Понс се интересува от политика, участва в различни благотворителни инициативи и проекти, подпомагащи хора, които са засегнати от природни бедствия.
През 2018 г. Понс планира още по-големи кариерни подобрения, но иска да помага и вдъхновява други хора, които искат да се занимават с комедия, но и не само.
Източник: Business Insider

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!