дом Свят Известните гадателки близначки Тери и Линда: Урагани, наводнения и терористични атаки през...

Известните гадателки близначки Тери и Линда: Урагани, наводнения и терористични атаки през 2018-та

1886
0
ДЯЛ

 

Известните гадателки близначките Тери и Линда, прогнозирали нападението на 11 септември, както и на вълната от събития през 2017 година – от масовите кибератаки до секс скандалите. Момичетата обаче твърдят, че нещо страшно чака човечеството през 2018. Според всевиждащите през следващата година ще има ръст, както на природните бедствия, така и на терористичните атаки.

„Очакваме ръст в броя на транспортните нападения в Европа, подобни на атаката на Ница във Франция през юли 2016 г. и в Германия през декември 2016 г.“, – категорични са те. Според тях, на терористичните групи и атентаторите, вдъхновени от предишните атаки, ще се фокусират върху пазари, търговски центрове, храмове, училища, спортни събития, хотели, концертни зали и летища, пише „Блиц“.

Освен това транспортните системи ще бъдат подложени на атака. Близначките Джеймсън също прогнозираха увеличаване на напрежението между държавите и КНДР. Въпреки това смятат, че е малко вероятно ядрена ракета да удари САЩ по време на президентството на Доналд Тръмп.

Те също прогнозират екстремни климатични условия – супер бури, урагани, тайфуни, наводнения.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!