“Златните момичета” спечелиха златото от Световната купа

Златните момичета на България спечелиха златото от Световната купа в София. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика

Златните момичета на България спечелиха златото от Световната купа в София. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова вдигнаха феновете на крака с изпълнението си на смесената композиция на три обръча и два чифта бухалки, която се игра на музиката от саундтрака на филма ”Най-великият шоумен”. Златните ни момичета отново са на върха.
Грациите ни допуснаха някои неточности, които обаче не повлияха за това да постигнат висок резултат. 24.400 бе оценката, която дадоха съдиите. От тях 16.500 за трудност и 7.900 за изпълнение, съобщи още Нова телевизия.
Момичетата на Весела Димитрова получиха за първата си композиция за многобоя – на 5 топки – 24.950. По този начин, с обща оценка от 49.350, грабнаха златото.
Ансамбълът на Италия остана втори с 48.200. Представителките на Япония завоюваха бронзовото отличие с обща оценка от 44.200.
Утре нашите момичета ще представят отново двете си съчетания във финалите на отделните уреди при ансамблите.