дом Life style Емилия и годеникът й катастрофираха тежко, синът му е с опасност за...

Емилия и годеникът й катастрофираха тежко, синът му е с опасност за живота

570
0
ДЯЛ

Фолкпевицата Емилия и годеникът и Жорж Башур са катастрофирали на 37-ми километър на магистрала „Тракия“ в посока Пловдив.

В произшествието не е участвал друг автомобил, а причината за него е висока скорост. Колата им е навлязла от сух в мокър участък и се е получил аквапланинг. Зад волана е бил синът на Башур, съобщава Нова тв. 19-годишният младеж е най-тежко пострадал и е с опасност за живота. Тримата са настанени в болница „Света Анна“.

„Певицата Емилия е със счупена ръка и счупени ребра, но е без опасност за живота, по-скоро остава за наблюдение, съобщиха на пресконференция от здравното заведение. Жорж Башур е настанен в Лицево-челюстна хирургия. Обработени са неговите травми и рани. В крайно тежко състояние е младият мъж. Той е в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма, на апаратно дишане. Няма какво да се оперира. Прогнозата за него е по-скоро песимистична“, заявиха от болницата.

„За да се докаже мозъчна смърт има алгоритъм, казвам, че момчето е с много тежка черепно-мозъчна травма, със сериозно увреждане на черепа и мозъка“, обясниха още от здравното заведение.

24България, припомня, че Емилия официализира връзката си с Жорж през март тази година, след като стана ясно, че двамата дори са се сгодили. По неофициална информация, двамата се готвеха и за сватба през това лято. Емилия имаше дългогодишна връзка с Коко Динев, но той така и не я отведе до олтара, макар че го дари със син и дъщеря.

През 2004 г. тя се венча за бизнесмена Красимир Георгиев, но бракът им издържа едва три години.