дом Общество Евакуираха футболисти в Студентски град заради пожар

Евакуираха футболисти в Студентски град заради пожар

239
0
ДЯЛ

Пожар избухна около 16 часа вчера в хотел в Студентски град в София. От видео в групата „Забелязано в София“ се вижда, че пламъците са обхванали една от новите сгради, в които се отдават или продават апартаменти.

Според очевидци повече от 2 часа пламъците не са били потушени. Според информация от пожарната причина за инцидента е възникнало късо съединение, съобщи bTV. Според огнеборците няма опасност за хората и не се налага евакуация.

По-късно стана ясно, че гори хотел в ж.к. „Студентски град“ в София. Инцидентът е станал на кръстовището на ул. „Акад. Жак Натан“ и ул. „8-ми декември“, пишат в социалните мрежи.

В хотела са настанени футболисти от ДЮШ на ЦСКА. При инцидентът няма пострадали, информират от Борисовата градина. В 15:50 часа възниква пожар в сервизните помещения, където се намират бойлерите на хотела. Веднага е подаден сигнал на телефон 112, а екипи на пожарната, полицията и спешна помощ пристигат на мястото пет минути след възникването на инцидента, допълват от клуба.

По това време в хотела са били около юношите на ЦСКА, които заедно с директора на ДЮШ Стефан Яръмов са напуснали хотела без паника и са в безопасност, уточниха „червените“ на своя сайт.