дом Коментари Д-р Николай Михайлов: Има някаква мода на брутално поведение

Д-р Николай Михайлов: Има някаква мода на брутално поведение

377
0
ДЯЛ

Това заяви в коментар за насилието от последните дни психиатърът

„Има някаква мода на брутално поведение. Случаите на агресия зачестяват, но и по интензивно се отразяват от медиите”. Това обяви в предаването „Лице в лице” по bTV психиатърът д-р Николай Михайлов по повод най-пресните случаи на насилие в Асеновград и побоя над лекарка от болница „Шейново”.

По думите му има и чувство на безнаказаност – институциите, които трябва да преследват подобни престъпления, са мудни и често корумпирани.

Според д-р Михайлов такива като Перата са „специално монтирани” на протести като този в Асеновград, но хубавото е, че такива като него има „кратък срок на полуразпад”.

Той смята още, че момчетата, които обичат да демонстрират мускули, трябва да бъдат респектирани, защото те са храбри само, когато нищо не ги заплашва.

Д-р Николай Михайлов, който преди години беше член на ДСБ, смята, че ГЕРБ и Патриотичният фронт нямат капацитет да се справят с проблема с ромите.

„Когато Патриоти се явят наоколо при ромски проблем, трябва да настръхнем. Проблемът не е на тяхното равнище. Техните действия са силови”, коментира психиатърът.

Относно коалицията между ГЕРБ и Патриотите той каза: „Бойко Борисов и Патриотите имат идеологически манталитетни сходства. Валери Симеонов и Борисов са добра комбинация. Комбинация не на нюансите, а на създаване на впечатления за власт”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!