дом Криминале Двойно убийство след изпепеляваща любов, ревност и омраза

Двойно убийство след изпепеляваща любов, ревност и омраза

4835
0
ДЯЛ

Любов, омраза и ревност – това стои в дъното на жестоката драма, довела до убийството на 35-годишната Наталия и 71-годишния й баща Стефан.

Трагедията потресе плевенското село Горни Дъбник. Двойното убийство е извършено с особена жестокост, според криминалистите е действано в състояние на силен афект. Разследващите разкриват още, че заподозрян за смъртта на Наталия и бащай й е Петко Черкезов, пише Блиц. Именно това е мъжът, с когото младата жена заживява преди около четири години. Той е бивш военен и първоначално се устройват в негов апартамент в Казанлък, но след като им се ражда дъщеричка, се местят обратно в Горни Дъбник. Любовта им е и пълна с драматични обрати. Двамата се срещат по времето, когато Наталия живее с друг мъж и има три деца от него. Тя му спасява живота, след като се оказва, че има аневризъм в мозъка. Наталия се бори, за да намери пари, с които да го оперират в София. Лечението приключва успешно, но след това отношенията между двамата охладняват и точно в този момент Наталия се запознава с Петко Черкезов. След като се местят в Горни Дъбник, двамата си купуват къща в близост до бащата на Наталия.

Хората в селото разказват, че двамата били щастливи, а Петко бил луд по момиченцето си. Идилията приключва през лятото на тази година, когато Петко се скарва с Наталия и заминава обратно за родния си Казанлък. Трагедията със смъртта на Наталия е особено жестока и заради битката, която тя води за живота си миналата година. Тогава разбира, че страда от аневризъм и има опасност във всеки един момент да почине от кръвоизлив в мозъка. Цяла България се обединява в усилията си да спаси живота на младата майка на четири деца. Борбата на Наталия не спира дори и, след като парите са събрани и операцията е минала успешно. Тя търси съдействие от медиите и обявява – имам пари, останали от дарителската кампания, сега искам аз да помогна. „Моля, спрете да ми изпращате пари! Аз вече нямам нужда от тях!“ , призовава тогава многодетната майка. Тя дарява излишните около 16 000 лева за лечение на деца в нужда. Приятели на Наталия и Петко разкриват, че обратът между двамата настъпва именно, когато приключва лечението на младата жена. „Тя се чувстваше разочарована, че той не е до нея и не й е оказал помощта, от която е имала нужда“, разказват те. Независимо от всичко тогава Наталия прави няколко опита да се съберат. „Тя го търсеше непрекъснато, много страдаше, той също, но някак си не успяваха да се разберат“, разказва познат на семейството.

През септември тази година настъпва още един обрат. По неясни и до този момент причини Наталия сключва брак със затворник, който излежава присъдата си във Врачанския затвор. Именно той е първият заподозрян след жестокото убийство, но се оказва, че новият съпруг така и не е напускал затвора. Приятели на Петко и Наталия разказват, че дори и след сватбата със затворника предишният й приятел не спира да търси майката на дъщеря си.

От профила му във Фейсбук става ясно, че в края на октомври настъпва нов обрат, когато той променя статуса на обвързаност и споделя, че е в „сложни взаимотноошения“. Малко след това започва да споделя снимки, на които са той и Наталия, а приятелите им коментират, че са „един за друг“. Вероятно до последно той и тя опитват да изяснят взаимоотношенията си. Последното, което той споделя е часове преди убийството – снимка с надпис: „Когато обичаш истински, всичко е възможно!“ Сякаш Петко и жената, която обича, разговарят един с друг през Фейсбук, защото последното, което тя пише, също часове преди убийството, е: „Научих много важен урок. В този живот колкото и добро да правиш, колкото и да се стараеш… накрая пак оставаш лошия.“ И още: „Доверието е еднопосочен билет, изгубиш ли го, сбогом завинаги!“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!