дом Life style Гущерови чакат бебе?

Гущерови чакат бебе?

287
0
ДЯЛ

Моделката Светлана Василева, понастоящем Гущерова е бременна, съобщава „България днес“.

Според изданието мълвата се носи между близки до младото семейство, което вдигна пищна сватба миналата седмица. Плеймейтката и бизнесменът Християн Гущеров са от няколко месеца заедно, но едва преди дни узакониха връзката официално.

Въпреки огромните се финансови възможности и огромната страст към пътуванията зад граница, двамата няма да отидат на сватбено пътешествие. Вместо на меден месец в далечна екзотична страна, двамата ще си останат в имението в столичния квартал Бояна.

„Да не отидат на меден месец е шокиращо! Те живеят за да пътуват. Затова и вероятно им се е случило голямо събитие, което да промени плановете. Няма да е изненада, ако скоро Светлана обяви, че е бременна. И двамата искат да имат деца, така че това е най-логичното продължение на любовта им“, коментират пред вестника близки на семейство Гущерови.

За бременността на Светлана се заговори усилено, след като на повечето снимки от сватбеното си тържество се вижда, че се държи за корема. Тя беше изключително внимателна в движенията си и видимо се пазеше, споделят присъстващи на ВИП сватбата.

В изпълнение на традиционните български ритуали, плеймейтката ритна менче с цветя, от което да стане ясно какъв ще е полът на първото им отроче. Червеното цвете, излязло първо издаде, че бебе номер 1 ще бъде момиче.