дом Криминале Викторио: Аз не съм убиец и никога не съм бил

Викторио: Аз не съм убиец и никога не съм бил

155
0
ДЯЛ

26-годишният Викторио Александров дойде в съда с пранги на краката, и скри погледа си от журналистите. Той обжалва пред Софийския апелативен съд наложената му мярка от СГС.
Александров е обвинен за убийството на 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и детето им, както и за принуда спрямо таксиметров шофьор. В петък той се изправи пред съда за първи път. Влезе в съдебната зала без да крие лицето си. Поиска да бъде пуснат и да се прибере у дома.
Двойното убийство става в началото на миналата седмица. Първо в апартамент в „Надежда“ убива майката на детето му, а по-късно е убито и самото едногодишно момиченце, а самият Александров прави неуспешен опит за самоубийство.
Пред апелативните съдии Викторио заяви, че има болки в главата и не чува. Оплака се, че не е посещаван от лекар. Той отново поиска да му бъде променена мярката на „домашен арест“, като обясни, че и също като баща е загубил детето си. Викторио сподели, че в ареста се чувства много заплашен. „Аз не съм убиец и никога не съм бил, нито пък съм крадец. Работя като охранител и пазя живота на хората“, заяви той пред съда.
Очаквайте подробности!
Снимка: Новини Бг