дом Криминале Вижте кои са мъртвите мъж и жена, разследват версия убийство от ревност...

Вижте кои са мъртвите мъж и жена, разследват версия убийство от ревност и самоубийство

134
0
ДЯЛ

Убийcтвo oт peвнocт и поcлeдвaлo caмoyбийcтвo – тoвe e ocновнaтa вepcия, пo която pаботят в момента pазcледващите в Казанлък. В 8,18 часа тази сутрин таксиметров шофьор е подал сигнал на телефон 112 за два трупа на мъж и жена, които лежали в междублоковите пространства до блок 46 в казанлъшкия квартал „Васил Левски“.

Телата са на Галя Козарева и Драгомир Кирчев, за който се предполага, че е извършил убийството, съобщи Нова телевизия. Той е действащ полицай към казанлъшкото РПУ.

Според предварителните информации мъжът и жената от години живеели заедно. Мъжът е застрелял жената, а след това се е самоубил, като най-вероятната подбуда е ревност, съобщи и БНТ. Живеещи в квартала чули изстрели около 5 ч. тази сутрин.

Битов скандал е довел до двойната насилствена смърт, съобщи БГНЕС.  Двамата са около 50-годишни, били пред сключване на брак. Те живеели вече двайсетина години на семейни начала и имат 16-годишна дъщеря. Наскоро са се разделили за кратко, след това отново се събрали и заговорили за сватба. От няколко дни били отново разделени. Мъжът е действащ полицай.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!