дом Политика Борисов нареди: Побойниците на възрастни хора да се арестуват до утре вечерта!...

Борисов нареди: Побойниците на възрастни хора да се арестуват до утре вечерта! Каква руска мина е настъпил Местан? (обновена)

2243
0
ДЯЛ

Веднага да бъде усилено полицейското присъствие в селата и кварталите, в които има посегателства срещу възрастни хора. Извършителите пък да бъдат арестувани до утре вечер. Това е наредил премиерът Бойко Борисов тази сутрин на шефа на националната полиция Христо Терзийски, съобщава „24 часа“. Недопустимо е полицията да не може да се организира, за да пази хората, заявил Борисов.
В столичния квартал „Овча купел“ да бъде пратена патрулка или жандармерия заради притесненията, които хората имат заради бежанците, наредил още Борисов.
Очевидно в МВР няма никакво чувство за самосъхранение, след като чакате да ви се обадя аз, скарал се Борисов на Терзийски.

Къде беше Лютви Местан, когато имаше руско-турска атака срещу нас? Говоря за случая, когато Русия и Турция обявиха изграждането на Турски поток. Говоря за случая, когато обявиха, че ще строят заедно атомна централа и взеха реакторите от АЕЦ „Белене“. Говоря за случая, когато целият износ на Турция започна да се пренасочва към Русия и точно производителите, които Местан защитава да страдат най-много. Къде беше Лютви Местан тогава? Това каза министър-председателят Бойко Борисов. Той присъства на тестването на годността на двата двигателя за МИГ-29, които Полша ни предостави авансово след подписване на споразумението за ремонт на 6 наши двигателя в техни авиационни заводи, което беше проведено на авиобаза „Граф Игнатиево“ лично от военния министър Николай Ненчев. Всеки ден в медиите излизат някакви измишльотини. Каква руска мина е настъпил Местан? Нима всеки ден Владимир Путин не ни обвинява, мен и ГЕРБ, че сме основни врагове, продължи Борисов. Премиерът коментира и темата за поисканата оставка на Румяна Бъчварова от КРИБ. Да не ми дават акъл от Тайланд и от дългите почивки, които карат там. Когато горивата паднаха драстично, защо не свалиха цените? А като поскъпваха, плашеха с поскъпване на хляба, тока и какво ли не. Къде са сега КРИБ? Министър Бъчварова не разкрива убийства. За тази работа си има професионално ръководство и хиляди професионални служители на МВР, на които това им е работата. Пътуването на г-жа Бъчварова в Китай беше планирано отдавна. Лично аз съм й го разписал. По всички поръчкови убийства има данни – кой, кога и как ги е извършил. Когато обаче се сглобят пред съда тези доказателства, трудно издържат, категоричен беше министър-председателят. Министър Ненчев сам прояви желание да тества самолетите и аз дойдох да го аплодирам. Аз също исках да се кача на изтребителя, но щяхме да станем много във въздуха, пошегува се Борисов. Станалото в Истанбул е ужасно. Призовавам всички да пазим стабилността. Ако сега разбутаме тази стабилност, години наред няма да направим правителство. Мен в правителство с ДПС няма да ме видите. Говорят за библиотекарски-сарайски връзки. Това го правят хора, които доскоро ме прегръщаха, но аз ще ги пратя да се молят при пауните там. Явно ги е яд, че преборихме контрабандата и увеличихме многократно престъпността, завърши премиерът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!