дом Криминале Боксьори с бухалки нахлуха в училище, за да накажат друг боксьор заради… писане...

Боксьори с бухалки нахлуха в училище, за да накажат друг боксьор заради… писане с мацка във Фейсбук

881
0
ДЯЛ

Маскираните младежи, които нахлуха вчера следобед с бухалки и метални пръти в сградата на Професионалната гимназия по механо и електротехника в София, са търсели десетокласник. Те издирвали младежа, защото общувал с приятелката на един от двамата във Фейсбук. Мъжете са боксьори, както и момчето, което те търсили, информира БНТ.
При инцидента няма пострадали. Охраната на техникума веднага е извикала полиция, но докато тя пристигне маскираните успели да избягат.
Директорът на училището Мардирос Зовитян заяви, че не е очевидец на събитието. Бил е в час, когато са го извикали по телефона, че в сградата са влезли външни лица. Опитал се да ги пресрещне. Хванал единият, но той се изплъзнал. В училището има портиер, дежурен учител и главен учител, които подпомагат пропускателния режим, но до инцидента се стигнало вероятно заради късна реакция на дежурния учител. Нападателите не са посягали на никого, само са търсили въпросното момче, което обаче е било добре прикрито и не са успели да го намерят. Видеокамери са заснели нападателите, като кадрите вече са предадени на полицията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!